< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: 12 éves fiú a mexikói drogmaffia kivégzőembere

| Mobile | RSS

12 éves fiú a mexikói drogmaffia kivégzőembere

2010. november 11. | hozzászólás | Közélet

A Poncsóstól mindenki retteg Mexikóban. A szadista gyilkos a mexikói drogmaffia leghírhedtebb kivégzőembere. Valódi neve nem ismert, életkora viszont igen. A hidegvérű gyilkos mindössze 12 éves, írja a Daily Mail [1].

A Poncsós nem egyedül dolgozik, egy lánycsapat segíti, ők a takarítók – azaz ők tüntetik el a holttesteket. Egyesek szerint a lányok a nővérei.

A mexikói hadsereg szóvivője szerint a Poncsós Julio Jesus Radilla drogbáró alkalmazottja. Módszereiről azt mondta, hogy a Poncsós kivégzés előtt megkínozza áldozatait, majd elvágja a torkukat. A holttesteket elhagyott utak mentén egyszerűen kidobják.
ponchi

A Mail szerint interneten több videó is kering, amin a Poncsós látható kínzás közben. Ezekből tudható, hogy kedvenc kivégzési módszere a lefejezés, amikor úgy vágja át áldozatai torkát, hogy egy izomköteg még a testükön tartsa fejüket.

A Poncsós a déli Csendes-óceáni kartellnek dolgozik, amelynek a mexikói Morelos a központja. A kartell előszeretettel alkalmaz gyerekeket, a legtöbb harcosuk 12-23 éves.
forrás index

Leave a Reply 370 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: