< Böngészés > Főoldal / Rendőrségi hírek / Blog article: A szegedi “fejvadászok” mérlege: 8 elfogás néhány óra alatt (Szeged)

| Mobile | RSS

A szegedi “fejvadászok” mérlege: 8 elfogás néhány óra alatt (Szeged)

2010. november 11. | hozzászólás | Rendőrségi hírek

Alig néhány óra leforgása alatt összesen 8 személyt fogtak el a Szegedi Rendőrkapitányság körözési csoportjának munkatársai kedden este és szerdán délelőtt.

A „fejvadászok” által elfogottak fele körözött személy, akiket a hatóságok keresték főleg vagyon elleni bűncselekmények, lopás és sikkasztás miatt. Egyiküket például egy építkezésről állították elő. Meg is lepődött, amikor munkavégzés közben megjelentek érte a rendőrök. Egy másik fiatalemberre pedig a kora reggeli órákban akkor ütöttek rajta, amikor az az édesanyja házába lopakodott be élelem- és pénzszerzés céljával.

A körözési csoport munkatársai e mellett más bűncselekmények felderítésében, és gyanúsítottjainak elfogásában is hatékonyan közreműködtek.

Két személyt pl. egy öreg-rókusi lakásból állítottak elő, akik azzal gyanúsíthatóak, hogy miután elloptak egy mobiltelefont, jó pénzért akarták a tulajdonosának „eladni”. A 20 éves nőre és 37 éves férfire az adásvétel közben csaptak le. A lakásban a rendőrök azután több tucat műszaki cikket találtak, melyek nem kizárt, hogy más bűncselekményből származnak. Ezen értékcikkek eredetének beazonosítása jelenleg folyamatban van.

Dr. Tuczakov Szilvána r. őrnagy

Leave a Reply 368 megnézve, 1 alkalommal mai nap |