< Böngészés > Főoldal / Rendőrségi hírek / Blog article: Az elmúlt 24 óra eseményei Szegedről

| Mobile | RSS

Az elmúlt 24 óra eseményei Szegedről

2010. november 11. | hozzászólás | Rendőrségi hírek

Összeveszett a barátnőjével, majd leszakította egy ereszcsatorna lefolyó részét egy fiatalember mára virradó éjszaka. A rendőrök egy kocsmából állították elő. Hazafelé tartott egy 25 éves fiatalember mára virradó éjszaka Szegeden. Vallomása szerint közben telefonon összeveszett a barátnőjével, majd mérgében belekapaszkodott az ereszcsatorna lefolyó részébe és leszakította azt. Ezután kerékpárra ült és elhagyta a helyszínt. Az esetnek szemtanúja volt egy állampolgár, ő értesítette a rendőrséget. Az egyenruhások a személyleírás alapján egy kocsmából állították elő a fiatalembert, aki ellen lopás miatt indult büntetőeljárás.

Egy autóbuszvezető pénztárcáját lopta el az egyik telephelyről egy 18 éves nő még szeptemberben, majd az így megszerzett bankkártyával pénzt próbált felvenni az egyik szegedi ATM-ből. A Szegedi Rendőrkapitányság a bank biztonsági kamera felvételei alapján állapította meg az elkövető személyazonosságát, akit kihallgatását követően tegnap őrizetbe vettek, mivel jelenleg is több büntetőeljárás folyik ellene különféle vagyon elleni bűncselekmények miatt.

Tegnap délután a Rádió Plusz hallgatói jelezték, hogy egy kamion úgy közlekedik a nagykörúton, hogy a pótkocsin a rakomány úgy el van csúszva, hogy az már az élet- és vagyonbiztonságot veszélyezteti. A rádió munkatársai a hallgatói jelzéseket azonnal továbbították a Szegedi Rendőrkapitányságnak, így sikerült néhány perccel később intézkedés alá vonni a magyar rendszámú járműszerelvényt és annak sofőrjét a Kossuth Lajos sugárúton. A rendőrök ezután megfelelő biztosítás mellett elvezették a 21 tonna rakományú kamiont egy parkolóba, majd feljelentették a sofőrt.

Csongrád MRFK Sajtószolgálata

Leave a Reply 343 megnézve, 1 alkalommal mai nap |