< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: Győzelmével már második a Debrecen

| Mobile | RSS

Győzelmével már második a Debrecen

2010. november 14. | hozzászólás | Sport

A Debrecen hazai környezetben 2-1-re nyert a ZTE ellen a labdarúgó Monicomp Liga 14. fordulójának szombati rangadóján.

A két csapat így helyet cserélt a tabellán, és a címvédő hajdúsági alakulat már csak két pontra van a listavezető Videotontól.

Eredmény:
DVSC-TEVA – ZTE FC 2-1 (2-0)
Debrecen, 5000 néző, V: Iványi
gólszerzők: Varga R. (5., öngól), Coulibaly (22.), illetve Simon A. (52.)
sárga lap: Varga J. (31.), Dombi (92.), illetve Szalai (38.), Rajcomar (67.), Panikvar (72.), Kamber (79.), Horváth A. (88.)

Debrecen: Malinauskas – Nagy Z., Simac, Mijadinoski, Laczkó – Bódi (Dombi 57.), Czvitkovics, Varga J., Szakály P. – Coulibaly (Kabát 74.), Yannick (Kiss Z. 57.)

ZTE: Vlaszák – Kocsárdi (Rajcomar 62.), Miljatovic, Varga R., Szalai – Panikvar, Barna (Horváth A. a szünetben), Kamber, Delic (Cebara 79.), Balázs – Simon A.

A forduló rangadóján a zalaegerszegi Varga szerencsétlen mozdulata után hamar vezetést szerzett a Debrecen. A játékrész közepén Czvitkovics szöglete után Coulibaly fejese talált utat a vendégek kapujába. Közepes iramú és színvonalú játék alakult ki a folytatásban, egyenlő erők küzdelmét láthatta a közönség. Simon még a szünet előtt szépíthetett volna, ám nagy helyzetben mellé lőtt.

Hamar sikerült a szépítés a zalaiaknak a fordulást követően és ezután sem álltak le Csank János tanítványai. Több helyzete is volt a kékeknek, de a Loki védelme a helyén volt és a hazaiaknak sikerült kibekkelni a sok izgalmat hozó utolsó húsz percet is.
forrás metropol.hu

Leave a Reply 289 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: