< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Stohl: Tudom, börtönt kapok

| Mobile | RSS

Stohl: Tudom, börtönt kapok

2010. november 22. | hozzászólás | Közélet

Budapest — Akár börtönbe is csukhatják, és ezzel tisztában van Stohl András (43), aki először beszélt arról, hogy milyen büntetésre számít a május 8-án drog- és alkohol hatása alatt okozott súlyos közlekedési balesetével kapcsolatban.

A színész, aki szombat éjjel, mindenki legnagyobb meglepetésére, a ValóVilág stúdiójában vezetett műsort, az RTL Klub Fókusz című műsorának hétfő esti adásában őszintén beszél érzéseiről.
Hivatalos! Vádat emeltek Stohl ellen

– Nem tudom, hogy mire számítsak. Vagy letöltendő, vagy felfüggesztett börtönbüntetést kapok. A kettő között óriási különbség van. Én nem akarok zárt tárgyalást, nem akarom, hogy bárki is azt gondolja, hogy titkolok valamit. Jöjjön oda az összes újságíró, és hallják, lássák, hogy én mit fogok mondani. Egy pillanatig sem fogok azzal próbálkozni, hogy kibújjak a felelősség alól. Azt gondolom, hogy ez az egyetlen lehetőség arra, hogy én tovább éljek, és továbbra is hiteles maradjak az emberek előtt.

A színész-műsorvezető számára ez nagyon fontos, hiszen a színpadon és a képernyőn is a nézők, a közönség szeretetéből él, így érthető, hogy nagyon ideges volt az élő adás előtt.
Stohl András balesete után a ValóVilágba tért vissza

– Még soha ennyire nem izgultam fellépés előtt, mint most. Főleg amiatt, hogy mit fognak szólni a nézők – mondta kezdés előtt a Blikk riporterének.

Egy biztos, a stábtagok örömmel fogadták Stohl Andrást, amely talán nem is meglepő, hiszen tíz éve dolgozik az RTL Klub berkein belül. Éppen ezért nem is csoda, hogy az élő adás alatt hatalmas figyelemmel kísérték minden mozdulatát, lesték minden kívánságát, talán azért, hogy megkönnyítsék neki ezt a nehéz visszatérést. Persze ez sem terelheti el a figyelmet arról, hogy a színésznek saját bevallása szerint minden áldott nap eszébe jut az a végzetes nap.

– Minden áldott nap kijövök az ajtón, és be kell ülnöm az anyósülésre, hiszen el kell jutnom az egyik munkából a másikba. Vagy abban a pillanatban, hogy meglátok egy embert az utcán, eszembe jut, ő vajon mit gondol erről – vallotta be a Fókusznak, majd azt is hozzátette, a lelkiismeret-furdalása sem hagyja nyugodni.

– Az van, és szerintem lesz is, ameddig csak élek, ezt nem lehet elfelejteni. Ez nem olyan, amit majd az idő megold. Persze az idő sok mindent megold, hiszen már nem érzem úgy, hogy be kell vennem egy nyugtatót. Az idő segít napról napra tovább élni, de hogy ez soha nem fog elmúlni, az biztos.

Stohl András a baleset óta szinte csak a munkának él, a ValóVilág első adása után sem maradt a stúdióban megünnepelni az indulást, szinte azonnal távozott a stúdióból egy ismerőse autójában. Persze nem is tehet másképpen, hiszen ez az egyetlen esélye arra, hogy ne állandó támadásban kelljen leélnie az életét. Így még az elterelést is vállalta, rendszeresen jár.

– Igen, hiszen kábítószert fogyasztottam aznap este, és ilyenkor az a metódus, hogy hat hónapon keresztül kéthetente el kell járni a drogambulanciára egy pszichiáterhez.
forrás blikk.hu

Leave a Reply 437 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: