< Böngészés > Főoldal / Rendőrségi hírek / Blog article: Díjkitűzés a nagymágocsi rablás kísérletben (Szentes Rk.)

| Mobile | RSS

Díjkitűzés a nagymágocsi rablás kísérletben (Szentes Rk.)

2010. november 30. | 1 Hozzászólás | Rendőrségi hírek

250 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője annak, aki olyan információt hoz a rendőrség tudomására, ami közvetlenül elősegíti a Nagymágocson 2010. november 26-án történt felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérlete elkövetőjének elfogását.

A posta nagymágocsi kézbesítője jelentette be a Nagymágocsi Rendőrőrsön, hogy november 26-án délelőtt a Dózsa György utcán egy általa ismeretlen férfi rátámadt, és pénzt követelt. A támadás miatt a postás segítségért kiáltott, mire az ismeretlen személy elszaladt. A Szentesi Rendőrkapitányság az ügyben felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérlete miatt rendelt el nyomozást. Az elkövető 170-175 cm magas, vékony testalkatú férfi. Fekete pulóvert és azon kívül zöld kantáros, munkásnadrágot viselt.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányág vezetője 250.000. forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető közvetlenül azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

Kérjük, hogy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a rendőrség 107-es, 112-es segélyhívószámát, vagy a Telefontanút a 80/555-111-es telefonszámon.

Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Leave a Reply 938 megnézve, 1 alkalommal mai nap |