< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: Navracsics: Rogán nem dezertőr

| Mobile | RSS

Navracsics: Rogán nem dezertőr

Navracsics: Rogán nem dezertőr – illusztráció Egy kormányzati szerkezet, egy minisztériumi struktúra soha nem válhat presztízskérdéssé, az optimális intézményrendszert mindig az aktuális feladatok megoldásához kell szabni – mondta a Magyar Nemzetnek adott interjújában Navracsics Tibor.

A miniszterelnök-helyettes 2011 nyarán megvitatná, hogy szükség van-e bármilyen változtatásra a kormányzat jelenlegi felépítésében. Navracsics „városi legendának” tartja, hogy állandó vitái lennének a miniszterelnökkel, de időnként lát olyan tendenciát a médiában, hogy valakiből ellen-Orbán Viktort akarnak felépíteni.

A közigazgatási és igazságügyi miniszter akkor sem változtatná meg a véleményét az Alkotmánybíróság jogkörének szűkítésével kapcsolatban, ha egy ilyen jellegű döntést a korábbi szocialista–szabad demokrata kormány hozott volna meg.

Navracsics Tibor a lapnak adott interjújában beszélt az új alkotmánnyal kapcsolatban várható leghevesebb vitáról, a 2013-ban induló járási rendszerről és Rogán Antallal való kapcsolatáról. Szerinte Rogán Antal nem dezertőr, de a kormánnyal nem egyeztetett javaslatok elszaporodása gondokat okozhatna a frakció és a kormány közt.
forrás fn.hu

Leave a Reply 378 megnézve, 1 alkalommal mai nap |