< Böngészés > Főoldal / Fogyasztóvédelem / Blog article: Az egy hete létrehozott Kormányzati Egészségügyi Szűrőközpont rendeltetésszerűen működik

| Mobile | RSS

Az egy hete létrehozott Kormányzati Egészségügyi Szűrőközpont rendeltetésszerűen működik

2010. december 22. | hozzászólás | Fogyasztóvédelem

A múlt héten, elsősorban megelőzés céllal létrejött, naponta ötven ember ellátására alkalmas, Belügyminisztérium költségvetési forrásaiból működtetett Kormányzati Egészségügyi Szűrőközpont a tervek szerint működik. Az ÁNTSZ Országos Környezet Egészségügyi Intézetében összesítik és kiértékelik a Központ eredményeit.
Az Újjáépítési Kormányzati Koordinációs Központ parancsnoka és Dr. Tollár Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság gazdasági főigazgató-helyettese részt vettek a Devecserben tartott vállalkozói fórumon, ahol a vállalkozók megsegítését célzó uniós pályázati lehetőségekről és a térség fejlődési potenciáljáról volt szó.

A tulajdonosok közül 89-en új építésű ház, 90-en használt lakás vásárlása mellett döntöttek, a többiek gondolkodási időt, egyedi elbírálást kérnek, vagy nem fogadják el az értékbecslést.

A Veszélyhelyzeti Felderítő Csoport által a Torna-patak Kolontári-hídnál mért pH értéke délelőtt 8,59 délután 8,4 volt.

Devecserben a Torna patakhoz telepített automata mérőkonténer által mért patakvíz pH értéke folyamatosan változó, napi átlaga 7,84 volt.

Az újjáépítésen a tegnapi nap folyamán 240 szakember dolgozott 650 munkagéppel.
forrás BM OKF

Leave a Reply 240 megnézve, 1 alkalommal mai nap |