< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: Ideiglenes igazolványok a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál

| Mobile | RSS

Ideiglenes igazolványok a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál

A Magyar Köztársaság Országgyűlésének döntése értelmében 2011. január elsejével egyesül az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal valamint a Vám- és Pénzügyőrség. A létrejövő új szervezet, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal dolgozóit a végleges szolgálati igazolványok elkészültéig ideiglenes dokumentumokkal látják el, amelyek azonban csak a korábbi igazolványokkal együtt érvényesek.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatalban legkorábban, 2011. március 31-ig a Vám- és Pénzügyőrség hivatásos állományú tagjai illetve pénzügyi nyomozói kapják meg új szolgálati igazolványukat.

Ezt követően – június 30-ig – az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal adóellenőreinek valamint végrehajtóinak cserélik véglegesre igazolványaikat.

A létrejövő új hivatal többi kormánytisztviselőjét 2011. december 31-ig látják el a Nemzeti Adó- és Vámhivatal végleges szolgálati igazolványával.

Az átmeneti időre kiadott ideiglenes igazolványok csak a korábbi APEH-es illetve VP-s szolgálati igazolványokkal együtt érvényesek.

forrás VPOP
sajtóanyag

Leave a Reply 272 megnézve, 1 alkalommal mai nap |