< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: A mai napon dr. Vida Ildikó, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elnöke átadta az új szervezet vezetőinek kinevezési okmányait.

| Mobile | RSS

A mai napon dr. Vida Ildikó, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elnöke átadta az új szervezet vezetőinek kinevezési okmányait.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

2011. 01. 03.

Kinevezték a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vezetőit


A mai napon dr. Vida Ildikó, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elnöke átadta az új szervezet vezetőinek kinevezési okmányait.

Összesen 133 fő vehetett át a kinevezésről szóló dokumentumot, a NAV elnökhelyettesei, szakfőigazgatói, a Központi Hivatal főosztályvezetői, a középfokú adóztatási és vámszervek főigazgatói, a Bűnügyi Főigazgatóság főigazgatója és főigazgató-helyettese, valamint a bűnügyi és az alsó fokú megyei igazgatók.

Dr. Vida Ildikó első vezetői értekezletén hangsúlyozta a költségvetési bevételek beszedésének fontosságát és az államháztartási érdekek eredményes képviseletét, az állampolgárok és ügyfelek magas színvonalon történő kiszolgálását és a magyar gazdaság versenyképességének erősítését, az eljárások gyorsítását és az átlátható, gyors igazgatási tevékenység fontosságát, valamint a szervezeti hagyományok ápolását, a NAV személyi állományának megbecsülését.

Reményét fejezte ki, hogy az új szervezet maradéktalanul teljesíti a kormányzati elvárásokat, amelyben mind a vezetői állomány, mind pedig a NAV valamennyi munkatársának magas szakmai színvonalú teljesítményére számít.

Sajtó- és Kommunikációs Főosztály

Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Leave a Reply 962 megnézve, 1 alkalommal mai nap |