< Böngészés > Főoldal / Kultúra / Blog article: Damu Roland: “Nem gondolkodom öngyilkosságon, és nem hagyok fel a színészettel!”

| Mobile | RSS

Damu Roland: “Nem gondolkodom öngyilkosságon, és nem hagyok fel a színészettel!”

2011. január 7. | hozzászólás | Kultúra

A színészt saját bevallása szerint most leginkább a tétlenség viseli meg, illetve az anyagi problémák és a munkahiány, de mindenképpen vissza akarja kapni régi életét

Damu Roland optimistán tekint a jövőre, bár nem titkolja, hogy jelenleg számos problémával küzd. A színészt volt kedvese szexuális erőszakkal vádolta meg tavaly év végén, és az ügy azóta sem zárult le.

Az egykor népszerű sorozatszínészt novemberben vette őrizetbe a rendőrség erőszakos közösülés bűntettének gyanúja miatt, majd nem sokkal később szabadlábra helyezték, és mind a mai napig szabad lábon védekezhet.

A színész mindezek után azt állította, hogy egykori modell kedvese, Tímea valójában konzumlányként dolgozik, és szándékosan indított bosszúhadjáratot Damu ellen.

“Jelzésértékkel valóban pofon vágtam Tímeát, de nem vertem félholtra, és nem erőszakoltam meg. Csakhogy a korábban történtek miatt elhiszik az emberek, hogy nő verő vagyok, ezért találta ki Tímea.” – nyilatkozta a szabadulását követően Damu Roland.

A színész a feljelentés óta töretlenül hangoztatja igazát és ártatlanságát, szerinte csupán kicsinyes bosszúról van szó, de ennek – az általa meghurcolásnak nevezett – ügynek köszönhetően minden tekintetben tönkrement.

Saját bevallása szerint most leginkább a tétlenség viseli meg, illetve az anyagi problémák és a munkahiány. Damu néhány igaz barátja azonban még így is kitart a színész mellett, karácsonykor és szilveszterkor is felhívták a közeli ismerősei és megpróbálták tartani benne a lelket.

“Anyagi problémáim vannak, ezt nem titkolom. Most vettem lakást, két gyermeket kell eltartanom; gyakorlatilag kilátástalan a helyzetem. De bízom abban, hogy március végén lezárják az ügyemet, és bűncselekmény hiányában felmentenek. Meghurcoltak, de nem sikerült tönkretenniük. Nem gondolkodom öngyilkosságon, nem akarom elhagyni az országot, és nem hagyok fel a színészettel” – jelentette ki Damu Roland a hot! magazinnak.

forrás híradó.hu

Leave a Reply 341 megnézve, 2 alkalommal mai nap |
Tags: