< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Kasztrálták és megölték a portugál újságírót

| Mobile | RSS

Kasztrálták és megölték a portugál újságírót

2011. január 11. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Modell barátja lehetett az elkövető.

New York-i szállodai szobájában holtan találták Carlos Castro portugál újságírót – közölte a Reuters. Lapértesülések szerint a férfit kasztrálta támadója.

Vérbe fagyva találtak rá manhattani luxusszállodai szobájában Carlos Castro 65 éves portugál újságíróra. A New York Timesnak nyomozók azt állították, egy Renato Seabra nevű húsz éves modellfiú került a látókörükbe, a férfit a Bellevue-i pszichiátriára szállították.

Seabra és Castro tíz napja együtt jelentkezett be a szállodába. A rendőrséget pénteken este riasztották a Times Square közelében lévő hotelhez, s ott holtan találták a 34. emeleten lévő szobájában Castrót. A rendőrség jelentése szerint a férfi a fején szenvedett sérüléseket, de más értesülést nem kívántak megerősíteni. A New York Post szerint azonban a férfit leütötték, s egy törött borospohárral kasztrálták.

A modellfiút, aki korábban egy portugál modell-valóságshowban is részt vett, felvágott csuklóval vitték kórházba, majd a pszichiátriára. Az angolai születésű Carlos Castro a jelentések szerint Portugáliában ismert újságíró volt.

forrás stv.hu

Leave a Reply 222 megnézve, 1 alkalommal mai nap |