< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Őrizetbe vették Münchenben Keleti Györgyit

| Mobile | RSS

Őrizetbe vették Münchenben Keleti Györgyit

2011. január 19. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Münchenben munkavállalási papírokat adott le a munkaügyi hivatalban az egykori playmate, csakhogy a német hatóságok ellenőrizték az adatokat, s kiderült, hogy nemzetközi elfogatóparancs van az egykori honvédelmi miniszter lánya ellen érvényben – értesült a Magyar Hírlap
Oldal nyomtatása Szövegméret növelése Szövegméret csökkentése Oldal továbbküldése

Kiadatási őrizetbe vette a müncheni rendőrség az MSZP egykori honvédelmi miniszterének lányát, Keleti Györgyit – értesült a Magyar Hírlap.

Az itthon üzletszerű kéjelgés elősegítésével vádolt nőt az olasz hatóságok által – szintén kerítés vádja miatt – még tavaly kiadott európai elfogatóparancs alapján fogta el a német rendőrség.
Keleti Györgyi

A lap szerint az egykori playmate néhány hete egy müncheni munkaügyi központba munkavállalási papírokért adott be kérvényeket. Azonban a német hatóság ellenőrizte a nő okmányait, s kiderült, hogy az olasz rendőrség európai elfogatóparancsot bocsátott ki ellene.

A nő ellen Magyarországon folyó büntetőeljárás vádirata szerint 2006 és 2008 között anyagi ellenszolgáltatás fejében összekötő szerepet játszott abban, hogy magyar prostituáltak Olaszországba utazzanak, és ott prostitúciós tevékenységet folytassanak.

Forrás: hirado.hu/Magyar Hírlap Online

Leave a Reply 266 megnézve, 1 alkalommal mai nap |