< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Újabb kinevezések a kormányhivataloknál

| Mobile | RSS

Újabb kinevezések a kormányhivataloknál

2011. január 24. | hozzászólás | Közélet

Kinevezte a kormányhivatalok főigazgatóinak második körét Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter. A hivatalok szakmai vezetői a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumban tették le ünnepélyes esküjüket hétfőn és vették át kinevezési okmányaikat – közölte a kormányzati kommunikációért felelős államtitkárság.

Az eseményen Szabó Erika területi közigazgatásért és választásokért felelős államtitkár, valamint a területi kormányhivatalok vezetői, a kormánymegbízottak voltak jelen.

A főigazgatókat, a közigazgatási hivatalok jogutódjaiként 2011.január 1-jével megalakult kormányhivatalok politikai vezetéséért felelős kormánymegbízottak javaslatára nevezte ki a szakminiszter határozatlan időre. A fővárosi és a 19 megyei kormányhivatal hivatali szervezetét főigazgatók vezetik, akik helyettesíti a kormánymegbízottakat távollétük, vagy akadályoztatásuk esetén.

Navracsics Tibor január 10-én már 17 főigazgatót kinevezett. A mostani kinevezettek a következők: Nagy Zsuzsanna (Nógrád), Török Ádám (Komárom-Esztergom), valamint Teschmayer Gábor (Szabolcs-Szatmár-Bereg).
forrás google

Leave a Reply 316 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: