< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: Magyar Kupa: hárman elődöntősök lesznek

| Mobile | RSS

Magyar Kupa: hárman elődöntősök lesznek

2011. március 15. | 1 Hozzászólás | Sport

A nemzeti ünnep három magyar labdarúgócsapatnak idén kétszeresen is pirosbetűs nap lesz: a négy közé jutás a tét.
© kecskemetite.hu

Három mérkőzést rendeznek a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágói közül március 15-én. Egy párharc már az első meccs alapján eldőlni látszik, kettőn viszont maximum esélyeseket fogalmazhatunk meg.

Siófok – KTE-Ereco (14 óra) – az első meccsen: 5-1

A kecskemétiek remek sorozatban fogadták a balatoni együttest, hiszen előzőleg 3-0-ra verték a bajnoki címvédő DVSC-t. A múlt szerdai első meccsen aztán ki is jött a lépés Tomiszlav Szivics (a képen) csapatának, hiszen Tököli, Vujovics (2), Szavics és Foxi is betalált Molnár kapujába, Márton Dávid csak szépíteni tudott, így alakult ki az 5-1-es eredmény.

A kecskeméti siker azért is egyedülálló, mert 1925 után először juthat be a legjobb négy közé a kupában a csapat (akkor a Kecskeméti AC-nek sikerült).

Videoton – Honvéd (18 óra) – az első meccsen: 1-1

A bajnokságban 5-0-ra nyert a Fehérvár a Ferencváros otthonában, és bár a Honvéd 2-2-re végzett a Nagyerdei-stadionban, nehéz lenne elképzelni, hogy az első meccsen 1-1-es eredményt hozó párharcból ne a hazai csapat jusson tovább.

Igaz ez még akkor is, ha a bajnokságban nyerni tudott a Honvéd a Sóstói-stadionban, és egyébként is kupaspecialistának számít.

Zalaegerszeg – MTK (17 óra) – az első meccsen: 0-0

Rém unalmasra sikeredett az első meccs (0-0), és az MTK azóta már túlvan egy következő gól nélküli meccsen is, a már Csertői Aurél vezette Győrrel szemben érték el ezt az eredményt a Monicomp Ligában.

A ZTE első győzelmét szerezte meg a Paks ellen a hétvégén, ennek a meccsnek is ők az esélyesei.

A negyedik meccsen a Kaposvár az Újpestet fogadja majd szerdán úgy, hogy az első találkozót 3-2-re megnyerte a Megyeri úton.
Forrás: Hír24

Leave a Reply 358 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: