< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: Fideszes országgyűlési képviselő halt meg az M3-ason

| Mobile | RSS

Fideszes országgyűlési képviselő halt meg az M3-ason

Arnóth Sándor, Püspökladány polgármestere az éjjel történt baleset egyik áldozata.
MTI
Hárman meghaltak az M3-as autópályán
Képgaléria

Püspökladány polgármestere az egyik áldozata az M3-ason történt szerda késő esti balesetnek – értesült a Független Hírügynökség. Arnóth Sándor, fideszes országgyűlési képviselő 51 éves volt.

Ahogy arról már beszámoltunk, három ember meghalt amikor autók karamboloztak az M3-as autópályán, szerdán késő este. A baleset a Miskolc felé tartó oldalon történt, a 42-es kilométernél, ahol egy forgalommal szemben haladó személyautó egy szabályosan közlekedővel ütközött, majd nem sokkal később egy kisbusz is beléjük hajtott.

A két személyautóban utazók mind meghaltak, a felborult kisbuszban utazók sérülés nélkül megúszták a balesetet. A helyszínelés és műszaki mentés idejére az M3-as autópályát mindkét irányban lezárták.

Krakkó Ákos a Fidesz-frakció sajtófőnöke az Indexnek megerősítette, hogy a képviselő ma éjjel elhunyt autóbalesetben. A hírportál értesülése szerint a püspökladányi városházára kora reggel kitűzték a gyászlobogót. A balesetben meghalt Arnóth sofőrje is. Ők ültek a szabályosan haladó személygépkocsiban.

A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség és az Országgyűlés saját halottjának tekinti az autóbalesetben szerda késő este elhunyt Arnóth Sándort.

“Arnóth Sándorban tiszteletre méltó, becsületes, a hazájáért híven dolgozó társunkat veszítettük el. Szeretteinek gyászában a párt és a frakció osztozik” – olvasható a kormánypárti képviselőcsoport csütörtök reggeli, az MTI-hez eljuttatott közleményében.
forrás:hír24/Forrás: FH/Index/MTI

Leave a Reply 374 megnézve, 1 alkalommal mai nap |