< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Részegen megalázta a villa szépfiúját

| Mobile | RSS

Részegen megalázta a villa szépfiúját

2011. március 17. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Nem szégyelli – 1 évet is kaphat VV Éva Jerzy leköpéséért!

Csúnyán ráfázhat a ValóVilág törtetője, a minap ugyanis adásban, nagy nyilvánosság előtt köpte le villabeli társát, Jerzyt, akinek családja pert fontolgat Éva ellen!

Sok meggondolatlanságot tett már VV Éva, mióta a villában tartózkodik – a Való Világban csak törtető lányként emlegetett szőkeség azonban most kiverte a biztosítékot Jerzy családjánál. A fiú leköpése egy hónapja történt, ám a szépfiú szerettei jelezték az RTL Klubnak, hogy Éva viselkedése nem maradhat büntetlenül. Miután nem történt “megtorlás”, Jerzy családja bírósághoz fordulna!

Több ügyvéd ismerőssel is beszéltek, akik szerint egyértelmű, amit VV Éva tett, az bűncselekmény. Tettleges becsületsértés, melyet nagy nyilvánosság előtt követett el a szőkeség. Jerzy feljelentheti Évát és a csatornát is, a göndör fürtű lány legrosszabb esetben egy év letöltendő büntetést kaphat. Éva mindössze annyival kommentálta a dolgot: nem szégyenkezik miatta: ez is személyiségéhez tartozott – adta hírül az Új Ász.

VV Éva viselkedése nem először ad okot felháborodásra – csakhogy az utóbbi napokban Jerzy családja már egyebek miatt is kiborult.

Kénytelenek voltak elárulni, hogy a Való Világ szépfiúját gyerekkorában diszlexiával diagnosztizálták, mivel azt tapasztalták, hogy a többiek gúnyolják a show-ban Jerzy-t, amiért “nem tud egy értelmes mondatot összerakni”.

A fiú nővére elmondta, hogy Jerzy sosem találta a helyét egy iskolában sem, mert sokszor csúfolták, ennek az lett a vége, hogy a verekedésekre sem mondott nemet.

Testvére szerint sajnos nem foglalkoztak Jerzy problémájával komolyan. A fiú máig önbizalomhiányos, és nem is úgy nőtt fel, hogy a betegségével szembesült volna.

Azt azonban a család nem hajlandó elviselni, hogy Jerzy-n nevessenek, különösen, hogy ami az erkölcsi értékeket illeti, jóval felülmúlja villabeli társait – jelentette ki a nővére.

A család már korábban beszámolt arról, hogy tiltakoztak az RTL Klubnál, azért, ami Jerzy-vel történt, a csatorna azonban úgy reagált, arra vonatkozóan nem vizsgálták a Való Világ játékosait, hogy van-e köztük diszlexiás és hasonló problémákkal küzdő.

Egyébként úgy vélték, ez a hibája Jerzy-t nem nevetségessé, hanem éppenséggel szerethetővé teszi.
forrás:webbulvár.hu

Leave a Reply 223 megnézve, 1 alkalommal mai nap |