< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: Ha nincs a sérülés, szétcsapom Klicskót

| Mobile | RSS

Ha nincs a sérülés, szétcsapom Klicskót

2011. április 1. | hozzászólás | Sport

Index – ugyelet@mail.index.hu

Március 19-én Odlanier Solis az első menet végén elterült Vitalij Klicsko ellen, és nem tudta folytatni a meccset. [1] Az ukrán először azt hitte, riválisa szimulál, az amatőröknél olimpiai bajnok kubainak azonban megsérült a térdszalagja, a porc is a lábában, nem tudta folytatni a meccset.
hirdetés

Solis azt mondta, hogy nem ütéstől ment le [2], míg Klicsko azt állította, hogy azt az ütést gyakorolta [3], amelyikkel eltalálta ugyan a kubait, de semmiképp sem volt megrendítő erejű.

A még most is kórházban lévő Solis azóta nem nyilatkozott, szerdán a passaui újságban megtörte a csendet. „Megtapasztalhattam, milyen egyszerű legyőzni Klicskót. Ha nincs a sérülés, szétcsaptam volna. Nulla bokszoló, az is meglepett, milyen gyenge”.

Visszavágót akar, már csak azért is, mert akik sok pénzt fizettek a meccsért, akkor lennének elégedettek. „A pénz nem érdekel, ingyen is kiállok ellene, mert csak a vb-cím motivál. Korábban nem voltak céljaim, álmaim, de most már vannak, hosszú évekig világbajnok akarok lenni.”

A következő meccsről még felesleges beszélni, mert Solisra április közepén újabb műtét vár, olyan súlyosan károsodott a porc a térdében. A hónap végén kezdheti el a rehabilitációt, a felépülése hét hónapig is eltarthat.
forrás:sportgéza

Leave a Reply 249 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: