< Böngészés > Főoldal / Riport / Blog article: A jobbikra külön alkotmány vonatkozik??

| Mobile | RSS

A jobbikra külön alkotmány vonatkozik??

2011. április 3. | hozzászólás | Riport

A romák életközösségéből többen kerestek fel. Ismerem a “problémájukat” az életvitelüket, a szegénységüket, a csibészségüket, hisz pár éve egy faluban élünk.
Könnyes szemekkel, reszkető hanggal panaszkodtak, hogy már nem mernek kimenni az utcára, elmenni a boltba kenyérért, felszállni a buszra, mert félnek a veréstől, a megaláztatásoktól, a testi sértésektől… stb.

Miért a cigányok?
Nem mindenki bűnöző az Ő társadalmukból! Ők is megvetik a társaikat ez miatt. A börtönökben nem csak romák vannak!
Lehet beszélni a magyar bűnözésről is.
Melyik társadalmi rétegben vannak többen gyilkosok, betörők, rablók…

Aki szegény az cigány, aki cigány az szegény?

Joguk nekik is van az élethez, a munkához, a családalapításhoz… arról nem a romák tehetnek, hogy nincs munkahelyük, valamint diszkriminálják a bőrszínünk miatt! A kádár rendszerben majdnem minden cigány dolgozott! Több családban is a gyerekek szakmát tanultak. A rendszerváltás hozta meg a cigányok “halálos”ítéletét.
Ez a cigány gyűlölet, egyes pártok felemelkedéséhez vezetett. Meglovagolták, mint kisgyerek a pónit. A zsidók s az etnikumi hovatartozás megnyergelése egy szűk csoportnak az érdekeit reprezentálta. A nem iskolázott-képzetlen fiataloknak, a segédmunkásoknak, az értékeit vesztett állampolgároknak az idegi megterhelését, a munkanélküliség rémálmát valahol le kell vezetni. E szociális kategória gyülekező helye a kocsmák, ívók, terek, s a műanyagos borok társaságában, a drogok világához és az erőszakhoz vezetett! Na ezt az emocionális instabilitást használta fel a Jobbik. A kábultság, a reménytelenség, a pillanatnyi “fizikumnövekedés” a gyengébb embertársaink felé, valamint a cigányok, a zsidók felé centralizálódott! Egy időben nem szerették a négereket sem!
Legközelebb kik ellen irányul a Jobbik stratégiája? Talán a sánták, a betegek, a kék szeműek, a nagy fülüek, a kövérek, a soványak, az öregek, a szőkék, a feketék, a barnák s még sorolhatnám!! Rettegnünk kell, hogy a fent felsoroltak mikor kerülnek sorba? Vagy meg lesz határozva; – páratlan napon a feketék, páros napon a szőkék, háromnaponként az egy gyermekes családok… stb. mehetnek élelmiszerért a- közértbe!?
E rasszista, nemzet szocialista magatartás országunk megítéléséhez nagymértékben hozzájárul (t)! Én úgy gondolom, hogy a “sérelmeiket” a kisebbségen, a Magyarországon született magyar állampolgárokon akarják leverni! Miért?

Az Egyesület tagjai a csoportos tüntetések, megfélemlítések, menetelések előtt töltsenek ki egy IQ tesztet, s aki nem haladja meg a 80-at… kíváncsi lennék az eredményre?

Uraim!
Az erőszak a sérelem nem old meg semmit! Mért? Mert az erőszak csak erőszakot szül! Itt már az a kérdés; a cigányok meddig tűrik a megaláztatásukat, gyilkolásukat, a fegyvereik kipróbálását… Azt hiszem előbb -utóbb válaszlépések következnek! Ne feledjétek, a cigány értelmiség lassan ébred, ám akkor…

Kinek érdeke háború?
Magatartásotok a zászlók alatt, a csizmáitok kopogásától nem lesz könnyebb “nektek”, ez nem a felemelkedés a munkahelyteremtés pillanata. Ti is ugyanolyan munkanélküli polgárok vagytok, mint, akik ellen tüntettek! A menetelés, a formaruha értsétek meg az emberekben félelmet s bizonytalanságot, ébreszt! Még vannak köztünk olyan állampolgárok, akik megélték a háborút! Az akkori zsidógyűlölet több millió zsidó életének kioltását eredményezte. Ti is ezt akarjátok? A koncentrációs táborok sem voltak arra elegendők, hogy kiírtság e népcsoportot. A világ összefogott a német fasiszta csürhe ellen. A világ hegemóniát még senkinek sem sikerült elérnie! Pedig sokan szerették volna. Lásd Napóleon, Ducse, Hitler, Sztálin, Szálasi..

Az Önök sikertelenségét, képzetlenségét nem a kisebbségen kell leverni, hanem tanulni kellett volna, s munkahelyet keresni…
A zászlók, a bakancsok, a formaruhák, nem védenek meg a társadalmi megingások, a pénztelenségek, a munkanélküliség, a rosszindulatból elkövetett gyilkosságok, verések elől. Nem ez a menekülés a sikertelenségünk szindrómája. Az effektusok csak pillanatnyi érzelmi fel turbózást eredményeznek! A kérdés, meddig tart a mámor!
A bor, a pálinka, a zászlók, a bakancsok, a formaruha nélkül nem emberek vagytok? Vagy csak akkor érzitek a férfiasságotokat, ha e kiegészítő kellékek birtokában álltok? A szellemi erő hol van? A józan gondolkodás merre lappang bennetek? Tudjátok, előbb -utóbb TI következtek. Ott túl a rácson….

Azt suttogják, hogy a hivataloknál több embernek is tetszik ez az állapot.(?)
Hol van a bíróság, az ügyészség, a rendőrség, az alkotmány? Ám ha rés vagy repedés van a törvényben, akkor kőműveseket, muszáj hívni, hogy megerősítsék a falat(at), ami biztonságot nyújt az alkotmány megvédéséhez, illetve alkalmazásához, az emberek nyugalmához, életfeltételeinek biztosításához, családalapításához!!

A világ bűneit, s az egyéni sérelmeket nem lehet egy népcsoportra ráhúzni, s ez által üldözni, gyilkolni… a bibliában is már leírták az apostolok…

-oil-

Leave a Reply 825 megnézve, 2 alkalommal mai nap |
Tags: