< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Súlyos pszichés állapotba került Laci

| Mobile | RSS

Súlyos pszichés állapotba került Laci

2011. április 7. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Évára rászállt a Blikk. Nem kicsit, nagyon. Érdekes fejlemény. Ha emlékszünk Gigire ugyanilyen össztűz szakadt a párbaj előtti napokon. Ott ugyan több megírni való érdekes apróság volt, mi is közöltünk belőle néhányat. Viszont sem akkor, sem most nem vettünk részt az irányított lejárató kampányban. Éva ominózus képét nekünk is elküldték nemrégen, hogy közöljük le. Nem tettük. Azért sem, mert ez a kép már régen ismert volt. A minőségéből tökéletesen látszik, hogy nem professzionális felhasználásra készült. A tegnapi Belevalóban Éva édesapja nyíltan kimondta, hogy véleménye szerint Gigi rokonsága áll a dolog hátterében. A párbaj után szóban be is ígértek valami hasonlót.

De nem is ez a lényeg. Hanem az, hogy teljesen átlátszó módon valakik hátulról irányítani akarják a közvéleményt. Pontosan úgy mint Giginél. Ezt a képet újdonságként tálalni a Blikk részéről teljesen nevetséges. Az RTL Klub látszólag fel is van háborodva a történteken. Annak ellenére, hogy a médiapartner Blikk pontosan azt teszi nyomtatásba amire megbízást kap…

Itt van egy kis idézet a ValóVilág hivatalos oldaláról:

VV Éva családját teljesen kicsinálta a magyar sajtó és nem értik, miért nem hagyják már őket végre békén.
Ma reggel ugyanis az egyik bulvár napilap címlapon hozta le, hogy „Éva szexszel keresett pénzt a villa előtt”. A Törtető lány édesapja, Baukó György hiába cáfolta az újságírónak ezt a valótlan hírt, a napilap ennek ellenére mégis lehozta.

– Nem tudom elmondani mit érzek. Tényleg tönkre akarják tenni az újságírók életünket? Nincs ezeknek lelkük? Nem gondolnak bele, hogy mit tehet egy ilyen hazugság egy családdal, mit fognak gondolni a lányomról? Régen, igen voltak a lányomnak anyagi gondjai, de olyan mélyre sose süllyedt, hogy szexszel kereste volna a kenyérre valót. Mindig tisztességesen éltünk, hogy nézzek ezután a barátaim szemébe? Mindenki erről beszél, mindenkinek magyarázkodhatok, csak azért, mert valaki valótlant állított – mondta kétségbeesetten Éva apukája, majd folytatta.
– Tegnap este már fizikai fájdalmaim voltak. Felhívott ugyanis egy újságíró hölgy, igaz-e, hogy Éva szexszel kereste a pénzt, mondtam, hogy ez egy hazugság. Erre tessék, mégis megírta. Hozzátenném, hogy ez az az újságíró hölgy, aki hiába megígéri, hogy miután megírta a cikket beolvassa nekem, soha nem teszi meg, és másnap az újságban egy szó sem egyezik meg a nyilatkozatommal. Szeretnék egyszer ennek az újságíró hölgynek a szemébe nézni, és megkérdezni: jó érzés tönkretenni mások életét?

Enyhén álságos az egész. És ráadásul nevetségesen átlátszó. Az ismétlődő előjelek után nagy valószínűséggel megjósolható, arra készülnek, hogy Évát a Laci elleni párbajon kiejtsék. Ehhez megy az alapozás. Ami egyébként sem lesz nehéz, mert rengeteg bizsergő ujj várja a visszavágót a múltkoriért.

Gyűjtöttünk egy kis médiamerítést az elmúlt pár nap során keletkezett anyagokból, ahol igyekeznek megmagyarázni az eseményeket. (pl. honnan tudta Éva mi volt az állás?)

Balázs magyarázkodik a Morningshowban

Rubin Kristóf szintén próbál ködösíteni

Párbaj kulisszatitkok és egy eszméletlen bunkó néző (kihagyhatatlan)

A nap másik fő híre, hogy Laci kórházba került.

A nagy ember nem bírta már tovább. Tegnap végtagi zsibbadással és mellkasi fájdalmakkal szállította el a mentő. Na most lehetne poénkodni, hogy nem bírta a dzsungel életet stb. De egyrészről nem is lenne etikus, másrészről eléggé árnyalt képet ad az eset a benti viszonyokról.

Ugyanis a vizsgálatok során semmiféle szervi rendellenességet nem találtak. Gyakorlatilag idegi alapon produkálta a komoly tüneteket Laci. A mentőben tényleg csúnyán mutatott. Még infúziót is adtak neki. Egy fél napos vizsgálat azonban kizárta a szívroham, a billentyűzavar és egyéb lehetőségét.

Most akkor mindannyian megbecsülhetjük, hogy mekkora pszichés terhelést jelent ez a játék. Laci a katonai stb. múltú erőszakember lelkileg kikészült a bent töltött hónapok alatt és ez a tegnapi napon csúcsosodott ki. Vagy tényleg ennyire a szívére vette, hogy Éva lesunyizta?

Az esetre visszatérve, Gigi már odakint azt mondta, hogy Laci állítólag lenyomoztatta a versenytársait és ezért valószínűleg okkal fenyegetőzik, hogy kitálal majd Éváról.

“A több hónapos villalétem során többször kiderült számunkra, hogy Laci szinte mindent tud rólunk. Ahogy teltek a hetek, egyre gyanúsabb lett nekünk a viselkedése, amikor is már nem átallott bevallani nekünk, hogy a műsorba kerülése előtt utánanézett mindenkinek.”

A hit és a becsület fényében ez megint érdekes gondolati asszociációra ad lehetőséget. Ha ez igaz akkor miért van megsértődve a sunyi jelzőn? De erről majd máskor, most nem akarjuk rugdosni a beteg oroszlánt. Megvárjuk amíg jobban lesz… 🙂

Tegnap Alekosz ment bátorságpróbára. A beteges elméjű kreátorok egy kellemes esti fürdőt készítettek számára. Alekosz vegyél fel egy fürdőnadrágot! – hangzott a felhívás, mire a görög sápadó arccal indult a harctérre. Tulajdonképpen ezeket a próbákat fel lehetne fogni egy vicces szórakozásnak is de az emberek nagy többsége iszonyodik valamelyik apró állatkától.

Ez esetben a nagy kád vízbe, amibe Alekosz összekötözve belefeküdt az alábbi fűszerek kerültek: néhány kígyó, 2 kiló csótány, félmillió lárva, öt gombolyag pióca, egy jó adag kifli méretű giliszta.

A tehetetlen tusázón most aztán igazi érzelmek látszottak. Amíg segítője Éva sorban öntötte rá az áldást, a kígyók meg jöttek, mentek az arca mellett, észrevehetően először a játék folyamán ő is pánikba került. Olyannyira, hogy amikor néhány szürke színű kígyó lett volna a következő adag fürdőpartner, nemet is mondott a folytatásra. Hiába buzdította Éva nem volt hajlandó kötélnek állni. Mint később elmondta, a színesek még hagyján, de a szürkék azok már igazán félelmetesek voltak. A többiek ezúttal egyáltalán nem tettek szemrehányást neki. Még Laci az örök kritikus is dicsérte, hogy egyáltalán eddig is kiállta a próbát. A teljesítmény ezúttal négy adag ételt ért, ezzel kellett beérniük az éhes játékosoknak.

Volt még a hernyós játék, ami talán részben hozzájárult az esti mentős jelenethez is.

A fóliába tekert Anikó, Béci és Laci egy csúszós talajon fel kellett hogy álljon. Hosszas kínlódás után a két jobb alkatú versenyzőnek ez sikerült is. Ellenben Laci tényleg megalázó módon csak vergődni tudott mint egy nagy kövér hernyó. A végén azt is el kellett tűrnie, hogy Béci a lábánál fogva kihúzta az udvarra mindenki nagy örömére. Csoda, hogy másnap idegi panaszokkal kórházba vitték…?

forrás:rtlklub

Leave a Reply 266 megnézve, 1 alkalommal mai nap |