< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: Új ellenfélre vár Erdei

| Mobile | RSS

Új ellenfélre vár Erdei

2011. április 15. | hozzászólás | Sport

Budapest – Nem Dawid Kosteckivel (29) bokszol június 4-én Atlantic Cityben Erdei Zsolt (36). A korábban két súlycsoportban is profi világbajnoki címet szerző Madár egyelőre nem tudja ki lesz az új ellenfele.

A lengyel bunyós promótere, Andrzej Wasilewski (36) jelentette be, nem találtak megfelelő szponzort a hazai piacon, így a 37 meccséből 36-ot nyerő, Cigány becenévre hallgató Kostecki aligha utazik az Egyesült Államokba. Információink szerint a lengyel televízió nem látta biztosítottnak, hogy védencük eséllyel venné fel a küzdelmet Madár ellen.
Erdei még nem tudja ki ellen fog szorítóba lépni június 4-én.

– Majdhogynem biztos az, hogy meghiúsul a lengyel srác elleni mérkőzésem, pedig jól szolgálta volna a céljaimat. Igaz, már erre sem mernék megesküdni, hiszen a profi bokszban semmi sem biztos, annyi érdeknek kell egyszerre találkoznia, hogy létrejöhessen egy összecsapás. Úgy tudom, most is szinte mindenről megegyeztek már a felek, csak alá kellett volna írni a szerződést – sóhajtott elégedetlenül Erdei Zsolt.

– Ami tutinak látszik az az, hogy június 4-én lépek ringbe, így gőzerővel készülök tovább. – zárta mondandóját Madár.

Erdei június 4-én bokszol, hacsak nem jön Cloud

Erdei kemény csatára számít
Azt a német menedzser, Christof Hawerkamp (48) is megerősítette, Kostecki visszalépése még nem jelenti, hogy Erdei nem is lép szorítóba az Atlantic Citybe tervezett gálán.

– Június 4-re keresünk ellenfelet, és bízom benne, hogy a jövő héten már megmondhatjuk, ki lesz az. Továbbra is azon vagyunk, hogy olyan riválist találjunk, aki Zsolt karrierjét és egy nagy küzdelem megvalósulását szolgálja.- mondta Hawerkamp.

forrás:blikk.hu

Leave a Reply 252 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: