< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: “Stable Fidesz party” Fat: there will be no challenger Orbán//”Stabil párt a Fidesz” Kövér: nem lesz kihívója Orbánnak

| Mobile | RSS

“Stable Fidesz party” Fat: there will be no challenger Orbán//”Stabil párt a Fidesz” Kövér: nem lesz kihívója Orbánnak

2011. április 27. | hozzászólás | Közélet

“Stabil párt a Fidesz”
Kövér: nem lesz kihívója Orbánnak

Kövér László szerint nem várható és nem is szükséges, hogy a Fidesz július 3-ai tisztújító kongresszusán változzon a párt elnökségének összetétele, vagy a pártelnök személye. A Fidesz XXIV. tisztújító kongresszusát Budapesten tartják.

Az Országgyűlés elnöke, aki egyben a Fidesz Országos Választmányának elnöke is az MTI-nek nyilatkozva elmondta: várhatóan Orbán Viktor miniszterelnök marad továbbra is a Fidesz elnöke, és nem valószínű, hogy az elnökség tagjai között változás lenne.

A politikus azt sem tartja reálisnak, hogy a pártelnöki poszt kapcsán Orbán Viktornak kihívója akadna.

Mint mondta, a Fidesz stabil párt, ráadásul politikusai meglehetősen leterheltek most. Megfogalmazása szerint a párt leginkább a kormányzással van elfoglalva, “és a saját bőrén érzékeli ennek minden nehézségét, nyűgjét, baját, felelősségét”.

“Tehát éppenséggel nem az alkotás, nem az újítás, meg nem a kísérletezés időszaka az, ami most a Fidesz belső életét meg kell, hogy határozza, hanem inkább a stabilitás” – hangsúlyozta a választmányi elnök. Hozzátette, hogy a Fidesz kongresszusát egészen biztosan Budapesten rendezik meg július 3-án.
forrás:ma.hu

Laszlo Kover is not expected and is not necessary that the July 3, ai tisztújító Fidesz congress of the party’s presidency to alter the composition or identity of the party chairman. The Fidesz XXIV. tisztújító congress held in Budapest.

The Speaker, who is also the president of Fidesz, the National Commenting MTI said Prime Minister Viktor Orban is expected to remain the chairman of Fidesz, and it is unlikely that changes would be among members of the Presidency.

The politician does not consider it realistic that the post of party chairman Viktor Orbán challengers are having.

As he said, the stable Fidesz party, in addition to politicians rather full capacity now. The wording of the Party’s governance is the most busy, “and the skin of their senses with this all the difficulty nyűgjét, the charm of the responsibility. ”

“So it is precisely not the creation, not innovation, not the period of experimentation, which is now in the inner life of Fidesz to be determined, but rather of stability” – the Chairman, stressed. He added that the Fidesz congress will surely be held in Budapest on July 3.
Source: ma.hu

Leave a Reply 616 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: