< Böngészés > Főoldal / Tudomány/gazdaság / Blog article: Rossz idők jönnek? Jobbik: a Széll Kálmán Terv egy megszorítócsomag //Mauvais temps sont à venir? Droit: Planifier une Szell Kalman megszorítócsomag

| Mobile | RSS

Rossz idők jönnek? Jobbik: a Széll Kálmán Terv egy megszorítócsomag //Mauvais temps sont à venir? Droit: Planifier une Szell Kalman megszorítócsomag

2011. június 2. | hozzászólás | Tudomány/gazdaság

A Jobbik szerint a kormány első egy évét értékelő keddi Gazdasági fordulat konferencia értelme az volt, hogy azon Magyarország leggazdagabb embere kimondta: a Széll Kálmán Terv (SZKT) egy megszorítócsomag.

Volner János emlékeztetett rá, hogy Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter az SZKT bemutatásakor “kíméletlenül végrehajtandó reformcsomagról” beszélt, kedden azonban Demján Sándor, a VOSZ elnöke, aki Magyarország leggazdagabb embere, már “markáns és radikális megszorításokat hozó csomagnak” nevezte az SZKT-t.

A Jobbik emellett azt javasolja Orbán Viktor miniszterelnöknek, hogy “legalább a saját kormányai cselekedeteit gondolja át és az alapján fogalmazza meg az évértékelő beszédét.” Volner János szerint ugyanis furcsa, hogy a kormányfő kedden arról beszélt: Magyarországot sokan irigylik, amiért levált az IMF köldökzsinórjáról, holott néhány nappal korábban maga Orbán Viktor jelentette be, hogy az állam az IMF-hitelből vásárolja vissza a MOL részvényeit orosz kézből.
forrás?ma.hu

Mauvais temps sont à venir?
Droit: Planifier une Szell Kalman megszorítócsomag

Jobbik une année en vertu de conférence du gouvernement première évaluation point de mardi redressement économique a été plus riche que la Hongrie qui a eu lieu pour Szell Kalman Plan (ALE) est un megszorítócsomag.

Volner John a fait remarquer que le ministre national de manifestations Gyorgy ALE Matolcsy «paquet de réformes impitoyablement exécuté” a parlé mardi, mais M. Demjan, VOSZ le président, qui est le plus riche homme de la Hongrie, a été “d’austérité robuste et radicale, ce qui est appelé l’ALE.

Jobbik Premier ministre Viktor Orban suggère aussi que «au moins repenser les actions de leur propre gouvernement et de formuler la base de l’état d’avancement annuel de la parole.” Selon John Volner étrange que le premier ministre a parlé mardi: la Hongrie, l’envie de nombreuses personnes, pourquoi köldökzsinórjáról détaché du FMI, bien que quelques jours avant sa Viktor Orban a annoncé que l’état ​​du prêt du FMI à racheter les actions de MOL main russe.
source? ma.hu

Leave a Reply 361 megnézve, 1 alkalommal mai nap |