< Böngészés > Főoldal / Nav / Blog article: Sajtóközlemény Bankkártyás befizetés az állami adóhatóságnál

| Mobile | RSS

Sajtóközlemény Bankkártyás befizetés az állami adóhatóságnál

2011. június 2. | hozzászólás | Nav

Az állami adóhatóság központi ügyfélszolgálatain 2008-tól van lehetőség az adófizetési kötelezettség bankkártyával történő teljesítésre.
Csongrád megyében Szeged mellett a vidéki kirendeltségeken, Makón, Hódmezővásárhelyen és Szentesen is lehet már élni ezzel a korszerű fizetési móddal.
Bankkártyával való adófizetést valamennyi, az állami adóhatóság hatáskörébe tartozó adóra, illetve az adóhatóság által nyilvántartott visszafizetendő költségvetési támogatásra lehet teljesíteni. Már annak is megnyílt a lehetősége, hogy a végrehajtói letéti számlán nyilvántartott kötelezettségeket (végrehajtás alá vont tételeket, adók módjára behajtandó köztartozásokat), árverési vételárat, illetve a vételár előleget is bankkártyával fizethessék meg az adózók.
Az adózó befizetést teljesíthet saját nevében, képviselője, meghatalmazott képviselője, meghatalmazottja, pénzügyi képviselője útján a képviseleti jogosultság megfelelő igazolását követően.
A befizetésre használt kártya lehet VISA, VISA Elektron, American Express, MasterCard, Maestro, MasterCard Electronic és Bankpont logós OTP bankkártya.
A befizetés tranzakciós költségei az államot terhelik. Az adózó adófizetési kötelezettségét néhány percen belül, csekkek és átutalási megbízások adónemenként történő kitöltését mellőzve tudja elintézni kijelölt ügyfélszolgálatainkon. A bankkártyás befizetés egyszerű, költségmentes és időtakarékos módja az adófizetési kötelezettség teljesítésének.

Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Dél-alföldi Regionális Adó Főigazgatósága

Leave a Reply 357 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: