< Böngészés > Főoldal / Rendőrségi hírek / Blog article: Rendőrkézen a csatornafedő tolvajok (Szeged Rk.)

| Mobile | RSS

Rendőrkézen a csatornafedő tolvajok (Szeged Rk.)

2011. június 7. | hozzászólás | Rendőrségi hírek

Ahogy arról az elmúlt héten a sajtó beszámolt, Szeged több részéről csatornafedőket vittek el ismeretlenek. A Szegedi Rendőrkapitányság Belvárosi Rendőrőrse a bűncselekmény-sorozatot néhány nap alatt felderítette.

Egy 39 éves szegedi férfit és testvérét gyanúsítja a Szegedi Rendőrkapitányság Belvárosi Rendőrőse azzal, hogy az elmúlt időszakban Szeged különböző pontjáról csatornafedeleket loptak el. A nyomozók a bejelentéseket követően azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, melynek során sikerült azonosítani a feltételezett elkövetőket. A rendőrök házkutatást tartottak, melynek során a gyanúsítottak lakásából összesen 11 csatornafedő került elő, melyek értéke meghaladja a kétszázezer forintot. A nyomozók a 39 éves férfit előállították, ellene nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást. Testvére ellen a rendőrség elfogatóparancsot bocsátott ki.

Az elkövetők a lopott tárgyakat becsomagolva, egy kiskocsin tolták haza azzal a céllal, hogy a későbbiek folyamán értékesítik majd azokat.

Dr. Szenti Szabolcs r. százados
sajtószóvivő
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Leave a Reply 270 megnézve, 1 alkalommal mai nap |