< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Alsógatyában akart vizsgáztatni a román professzor

| Mobile | RSS

Alsógatyában akart vizsgáztatni a román professzor

2011. június 22. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Egy román professzor gyorsan ledobta magáról a ruhát, hogy mielőbb megdughassa egyik bukdácsoló tanítványát, aki visszautasította őt, és az egészet videóra vette. A matematikából és statisztikából doktori fokozattal bíró tanár az egyetem hallgatói szerint nem veti meg a csinos, fiatal lányokat, ezúttal viszont csúnyán lebukott. A professzort eltiltották.

Hatalmas szexbotrányba keveredett egy 61 éves professzor a kolozsvári Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karán. Lefilmezték, amint alsógatyára vetkőzve a szexről alkudozik egyik diákjával. A matematikából és statisztikából doktori fokozattal bíró pedagógus testi élvezetekért cserébe akarta átengedni a vizsgán az ötször megbukó diáklányt – írja a manna.ro. [1]

A professzor türelmetlenségében le is dobálta magáról a ruhát

Ilie Parpucea többször is bepróbálkozott a harmadéves hallgatónál, akit egy alkalommal a saját irodájában akart rávenni a szexuális légyottra. Második alkalommal már az egyetem bentlakásában, a tanároknak fenntartott szobában kötöttek ki, ahol a professzor türelmetlenségében le is dobálta magáról a ruhát, és ráparancsolt a lányra, hogy vetkőzzön. A végül hoppon maradt és kisgatyában parádézó Ilie Parpucea ellen súlyos bizonyítékok szólnak, azt is videóra vették, ahogy irodájában alkudozik a diákkal.

A felvételeket az egyetem vezetőségének is megmutatták, a professzort pedig eltiltották a licensz és a doktori vizsgáztatástól. A további szankciókról jövő héten döntenek.

A diáklány múlt héten látogatta meg saját irodájában a tanárt, hogy az államvizsga előtt segítségét kérje. A tanácsadás helyett Ilie Parpucea rögtön a tárgyra tért: röviden tálalta, hogy akkor kaphat átmenő jegyet, ha lefekszik vele. A lány nem volt hajlandó kötélnek állni, ezért második alkalommal már a professzor rendelte magához. Úgy tűnt, hogy a diákja belemegy az alkuba, így jutottak el a tanári szobáig.

Az egyetem több hallgatója is elmondta, hogy a tanár egyáltalán nem veti meg a fiatal és csinos lányokat, főleg azokat nem, akik bukdácsolnak.
forrás:welvet

Leave a Reply 367 megnézve, 2 alkalommal mai nap |