< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Terror: még a lebarnulásért is büntetik a Jóban Rosszban szereplőit

| Mobile | RSS

Terror: még a lebarnulásért is büntetik a Jóban Rosszban szereplőit

2011. június 25. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Nem barnulhattok egy határon túl! – olvasható a vasajtóra függesztett plakátról a Jóban Rosszban stúdiójában. A sorozat színészeit vasszigorral és súlyos büntetésekkel fegyelmezik. A Csillagvirág Klinikára ételt, italt, sőt háziállatot sem lehet bevinni, és még a napfényt is kerülni kell.

Párszor előfordult már, hogy elfogyott az evős jelenetre rendelt étel, mire elindultak a kamerák. Általában a normális mennyiség négy-ötszörösével vágunk neki a jelenetnek, mivel többször, több irányból vesszük fel ugyanazt. Ha a szereplő túl korán végez az adagjával, az baj, hiszen nincs idő kiszaladni a közértbe vagy újat főzetni a konyhán – mesélte a Borsnak Nagy Tamás producer. Visszaeső falánk Gesztesi Károly, Gazdag Tibor és Cseke Katinka, Szabó Zsófi viszont nagyon vigyáz az alakjára, csak akkor eszik, ha muszáj. Fordított a helyzet Szorcsik H. Vikivel, őt szándékosan hizlalja a stáb.

A Jóban Rosszban stúdiójának hatalmas fémajtóin szinte egy szabad felület sincs, feliratok figyelmeztetik a színészeket, stábtagokat, mi szabad a díszletek között és mi nem. Ételt, italt bevinni szigorúan tilos, sőt a producer nemkívánatosnak ítélte meg a háziállatokat, a dohányosokat, tiltja a napozást is. Az utóbbi miatt Gesztesi Károly súlyos pénzbüntetést kapott.

Háromhetes szünetem volt a sorozatban, s a nézők sem láthattak ez idő alatt a képernyőn – nyilatkozta a Borsnak a színész. – Amikor újra kamerák elé álltam, s a felvett jelenetek a producer elé kerültek, én már barnább voltam, mint az egyébként színes bőrű kollégám, Sorel. Akkor jött oda hozzám a producer: meg kell, hogy büntessen, mert olyan szembetűnő a különbség, még így három hét elteltével is. Mondtam neki: „büntessél, büntessél”! Nem haragudtam rá, hiszen jó barátok vagyunk, ráadásul tisztában vagyok azzal, hogy velem, mint a sorozat egyik emblematikus figurájával, példát lehet statuálni – mondta Gesztesi.

A Bors úgy tudja, hogy Fábián Anita és Dózsa Zoltán, a sorozat Halász házaspárja is kapott már büntetést túlzott barnaságért, és tucatnyi színészt figyelmeztettek már emiatt.

Nagy Tamás azt mondja: a naponta dupla részekkel jelentkező népszerű sorozatnál szükségesek a szigorú szabályok. Sokszor egy történet egymást követő jeleneteinek felvételei között is eltelhetnek napok, sőt akár hetek is – magyarázta. – Az nem megengedhető, hogy valaki szerepe szerint beugrik a fürdőszobába könnyíteni magán, majd néhány perc múlva csokibarnán jön ki. Gesztesit is ezért kellett megbüntetnem, pedig a barátom, de nincsenek kivételek! – tette hozzá. Azt sem titkolta, előírásainak többsége megkönnyíti a dolgukat, bármennyire is fáj betartani őket.

– Egy-egy jelenet után minden irányból lefényképezzük a díszletet, hogy a következő forgatási napon, a jelenet folytatásánál minden a helyére kerüljön. Ilyenkor egy-egy, a díszletben felejtett üdítő vagy étel hatalmas kavarodást okozhat, a kutyák kitiltására pedig azért volt szükség, mert rendre megjelölték a területeiket, gazdája meg nem akadt a kutyapiszoknak – tette hozzá.

A Bors információi szerint a sorozat szereplőinek csak kijelölt területen szabad dohányozni. Előfordult, hogy a producer rajtakapott egy kiskorú színészt egy cigivel, azóta ezt is feliratok tiltják.
forrás:celebcenter

Leave a Reply 430 megnézve, 1 alkalommal mai nap |