< Böngészés > Főoldal / Nincs kategorizálva / Blog article: Orbán: csak a Fidesz-KDNP képes a problémák megoldására //Orban: only the Fidesz-KDNP able to solve the problems

| Mobile | RSS

Orbán: csak a Fidesz-KDNP képes a problémák megoldására //Orban: only the Fidesz-KDNP able to solve the problems

2011. július 12. | hozzászólás | Nincs kategorizálva

Továbbra is kemény munkát vár el a kormánypárti képviselőktől Orbán Viktor.

A miniszterelnök szerint az elmúlt egy évben kiderült és bebizonyosodott, hogy a Fidesz és a KDNP szövetsége az egyetlen pártszövetség, amely képes az ország problémáinak megoldására.

Orbán Viktor ezt a Fidesz-KDNP keddi “évértékelő” frakcióülésén mondta szóvivőjének tájékoztatása szerint. Szijjártó Péter a tanácskozás után újságírók előtt kifejtette: a kormányfő azzal “biztatta” a képviselőket, hogy az elkövetkezendő fél évben legalább olyan intenzív munka vár rájuk – például a sarkalatos törvények, az új választási rendszer és a gazdasági stabilitást célzó javaslatok megalkotása miatt -, mint azt az elmúlt egy évben megtapasztalták.
forrás:hiradó

Orban: only the Fidesz-KDNP able to solve the problems

Continue to work hard in their pro-government representatives from Viktor Orban.

The Prime Minister in the last year and it has been revealed that Fidesz and KDNP alliance is the only party alliance that can solve the problems of the country.

Viktor Orban’s Fidesz-KDNP Tuesday this year “assessment,” said group spokesman reported that meeting. Szijjártó Peter, after consultation with journalists explained that the prime minister to “urge” the deputies to the upcoming semester at least as intense work ahead of them – as the fundamental law, the new electoral system and the economic stability of proposals for the creation of – as I have experienced over the past year.
Source: news

Leave a Reply 510 megnézve, 1 alkalommal mai nap |