< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Marihuána a gyerekszobában: lecsapott a terrorelhárítás

| Mobile | RSS

Marihuána a gyerekszobában: lecsapott a terrorelhárítás

2011. július 22. | hozzászólás | Közélet

Makó | A gyerekszobákban és a házhoz tartozó melléképületben termesztett kendernövényeket egy makói pár. A Terrorelhárítási Központ és a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság közös akcióban számolta fel az ültetvényt.

A Terrorelhárítási Központ munkatársai fogták el július 21-én hajnalban azt a párt, akik a makói Soproni utca egyik házában nagy üzemben kendert termesztettek.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya ennekalapján tartott házkutatást a családi házban, ahol az emeleti két gyerekszobában, valamint az ingatlanhoz tartozó melléképület tető alatti részében összesen 469 db élő virágzatú kendernövényt foglaltak le, írja a police.hu.

469 kendernövényt találtak a makói pár otthonában 469 kendernövényt találtak a makói pár otthonában

Előkerült további 20 elszárított ún. anyatő is. Az igazságügyi botanikus szakértő előzetes véleménye szerint jelentős mennyiségű THC tartalmú növényről van szó.
A termesztőket őrizetbe vette a rendőrség A termesztőket őrizetbe vette a rendőrség

A rendőrök a házban lakó 42 éves férfit és 30 éves női bűntársát előállították, majd kihallgatását követően őrizetbe vették. Jelentős mennyiségre elkövetett kábítószerrel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt a bíróság ma dönt előzetes letartóztatásukról.
forrás:google

Leave a Reply 846 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: