< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Egy hetvenes nő jobb az ágyban, mint egy negyvenes?

| Mobile | RSS

Egy hetvenes nő jobb az ágyban, mint egy negyvenes?

2011. július 26. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Érdekes eredményre jutott egy, a brit nők körében végzett felmérés. A szexuális vonzás utáni vágy ötven fölött tör újra előre.

A felmérés eredménye szerint a hetvenes éveikben járó nők fontosabbnak tartják partnerüknél a szexuális vonzást, mint negyvenes éveikben járó társnőik – idézte a The Daily Telegraph című brit napilap online kiadása. A legkevésbé a középkorú nők értékelték a testi vonzalmat, a fiatalabb és idősebb nők is nagyobb jelentőséget tulajdonítottak a “szexuális kémiának”.

A felmérést a Netmums (netmums.com) elnevezésű, szülőknek szóló honlap és a Saga magazin készítette. Kilencezer 16 és 75 év közötti nőt kérdeztek meg arról, hogy mi az, amit leginkább keres egy hosszútávú kapcsolathoz választott partnerében.
szeretkezés, szex

Nem különösen meglepő a felmérés eredményei közül az, hogy a fiatal nők magas, jóképű, törekvő és gazdag férfi felbukkanására várnak, míg az idősebb nemzedékek képviselői számára fontosabb a kedvesség, megbízhatóság és a barátság, amikor a tökéletes partner kerül szóba. A fiatal nők legfőképpen romantikára vágynak, 49 százalékuk tette ezt kívánságlistája élére, ezt követte 21 százalékkal az óhaj, hogy törekvő legyen a jelölt.

A felmérés készítői érdekesnek találták viszont, hogy ötven fölött visszatér a szexuális vonzás utáni vágy a nők elvárásai közé, és hogy az őszinteséget kevesebben helyezték közülük a fontossági lista élére, mint a fiatalabb válaszadók. Utóbbit az évtizedek alatt kifejlődött valóságismeret és gyakorlatiasság is magyarázhatja a kérdezők szerint.
forrás:hiradó

Leave a Reply 465 megnézve, 1 alkalommal mai nap |