< Böngészés > Főoldal / Rendőrségi hírek / Blog article: Elfogatóparancs segítségnyújtás elmulasztása miatt (Szeged Rk.)

| Mobile | RSS

Elfogatóparancs segítségnyújtás elmulasztása miatt (Szeged Rk.)

2011. július 26. | hozzászólás | Rendőrségi hírek

Segítségnyújtás elmulasztása bűntett megalapozott gyanúja miatt országos elfogatóparancsot bocsátott ki a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya Pásztor László 48 éves szegedi lakos ellen, ezzel párhuzamosan elrendelte a HNU-574 forgalmi rendszámú Toyota típusú teherautó körözését.

A rendelkezésre álló adatok alapján megalapozott gyanú merült fel arra, hogy Pásztor László július 25-én a délutáni órákban Szeged-Szentmihálytelken a Verbéna utcában az általa vezetett Toyota teherautóval elütött egy az úttest jobb szélén gyalogosan közlekedő 16 éves szegedi lányt, akit a mentők súlyos sérülésekkel vittek a Szegedi Traumatológiai Klinikára. A férfi a balesetet követően megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

A rendőrség kéri, hogy aki Pásztor Lászlóról vagy a Toyota típusú tehergépkocsiról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon vagy hívja a 107-es, 112-es segélyhívószámok valamelyikét.

Csongrád MRFK Sajtószolgálata

Leave a Reply 340 megnézve, 2 alkalommal mai nap |