< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Kirúgták Orbán egykori szövegíróját

| Mobile | RSS

Kirúgták Orbán egykori szövegíróját

2011. augusztus 4. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Hiába sztálinistázott és hivatkozott sűrűn az Orbánhoz fűződő igen szoros kapcsolatára, Balatonfüred nem kért az újságíróból lett miniszterelnöki szövegíróból lett külsős alpolgármesterre.

Úgy tűnik, Magyarországon nem elég, ha valaki lépten-nyomon azt emlegeti, mennyire jóban van a miniszterelnökkel. Doncsev Andrást, Balatonfüred alpolgármesterét csütörtökön reggel ugyanis a fideszes többségű – 7 fideszesből, 2 MSZP-sből, 1 jobbikosból és 1 függetlenből álló – képviselőtestület kirúgta.

A hírről az a balatonfuredma.hu híroldal számolt be [1], ameyikről korábban megírtuk, hogy [2] egy, a fideszes Bóka István polgármesterrel konfliktusban álló helyi vállalkozó érdekeltsége. Előfordult olyan nemrég, hogy a lapban 11 cikk foglalkozott Doncsevvel.

Doncsev András azután kezdett erőteljesebb sajtókampányba, hogy Bóka négyszemközt közölte vele, hogy kezdeményezni fogja a leváltását. Bóka neki is, illetve később az Indexnek nyilatkozva arra hivatkozott, hogy nem alakult ki köztük bizalmi viszony, márpedig szerinte egy szavazati joggal nem rendelkező, külsős alpolgármester esetében ez alapvető lenne.

A négyszemközti bejelentésre Doncsev Bóka lesztálinistázásával és Orbánnal közös múltjának emlegetésével reagált, de a testület jelek szerint nem ijedt meg.
forrás:google

Leave a Reply 317 megnézve, 1 alkalommal mai nap |