< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: 45-ször sújtott fiára a vadállat apa

| Mobile | RSS

45-ször sújtott fiára a vadállat apa

2011. augusztus 10. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Dunaharaszti — Legalább negyvenszer ütötte meg vadállat apja H. Gáborkát (†11), aki a kegyetlen verés után belehalt sérüléseibe.


A felháborító ügyben a napokban emelt vádat az ügyészség. A vádirat – információnk szerint – részletesen foglalkozik a tragikus nap minden pillanatával. Így többek között azzal, is hogy hosszú percekig tartott a bántalmazás, ami után Gabika a kórházban „traumás sokkban”, azaz irdatlan fájdalmában meghalt.
Gáborkát az édesapja verte halálra

Amint azt megírtuk, tavaly júliusban az apa, H. Gábor (40) halálra verte kisfiát dunaharaszti otthonukban. A férfi kihallgatóinak az állította: amikor a verés után látta, hogy fia rosszul lett, megkezdte az újraélesztést.

Az egy évig tartó nyomozás kiderítette, hogy az egy napi tartó torzsalkodás közben attól borult el az agya H. Gábornak, hogy a fia nem akart összepakolni a szobájában. Miközben ezen veszekedtek, feljöttek a korábbi problémák, melyek még jobban elmérgesítették a vitát. Ekkor az apa felkapott egy fakanalat, amivel kettőt-hármat rávert a gyerekre. A kanál nyele ettől eltört, az apa ezért kézzel pofozta tovább fiát. Egy pár ütés után H. Gábor a rendrakáskor előkerült nadrágszíjjal folytatta tovább a „fenyítést”.
A férfi szerint fia szemtelen volt, ezért verte addig, míg volt élet a kicsiben

Úgy tudjuk, a férfi agya attól borult el igazán, hogy a bokszolónak készülő gyerek nem menekült és nem kiabált, némán tűrte az ütlegeket. Az apa a hatóságoknak azt mondta, a fiúcska fenekét és combja hátsórészét ütötte, miközben a gyerek forgolódott. Úgy tudjuk azonban, hogy Gabika testén mindenhol találtak ütésnyomot, így a hátán és a derekán is.

A rendőrség a nyomozás lezárása előtt meggyanúsította H. Gábor élettársát is, mivel nem hívott mentőt a haldokló gyerekhez, ő segítségnyújtás elmulasztásáért felel.

Nem ússza meg az agyonvert fiú mostohája
A vadállati apát az ügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett, 14. életévét be nem töltött személy elleni emberöléssel vádolja, ami miatt életfogytiglani büntetést kaphat.

– A vádirat az ügyészség álláspontját tükrözi. Ügyfelemnek nem állt szándékában megölni a fiát. Őt, véleményünk szerint, legfeljebb halált okozó testi sértés miatt lehetne felelősségre vonni – közölte dr. Csics Péter ügyvéd.

forrás:blikk.hu

Leave a Reply 350 megnézve, 1 alkalommal mai nap |