< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Pucér fotókkal zsarolták a sztárokatBudapest – Egyelőre nem tudni, mi a szándéka Liptai Claudia (38) meztelen fotóival azoknak, akik a közelmúltban feltöltötték az internetre.

| Mobile | RSS

Pucér fotókkal zsarolták a sztárokatBudapest – Egyelőre nem tudni, mi a szándéka Liptai Claudia (38) meztelen fotóival azoknak, akik a közelmúltban feltöltötték az internetre.

2011. augusztus 16. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Ahogy arról beszámoltunk, ismeretlenek az egyik közösségi portálra regisztráltak Liptai nevében, az ő meztelen fotóival. A műsorvezető ügyvédje közölte: megtették a feljelentést, és azonnal letiltották a képeket is.

Nem lehet tudni, hogy zsarolási szándék áll-e a háttérben
Liptai Claudia szeretőjének elhagyott neje kifakadt

Claudia azonban nem az első, akinek meztelen fotóival visszaélnek illetéktelen emberek. Korábban már Kovács Ági (30) is járt hasonló cipőben, ő a pendrive-ját veszítette el, így került nyilvánosságra a magáncélra készített aktsorozat. Akkor azt nyilatkozta a Blikknek, hogy férje sem örült annak, hogy ezek a képek bárki számára elérhetők, de nem tettek jogi lépéseket az ügyben.

Így döntött Kunovics Katinka (34) is, akinek szexi fotóiért egymillió forintot követelt a zsaroló, ám a Romantic énekesnője úgy döntött, nem fizet. Végül ez bizonyult a legjobb ötletnek, hiszen az ismeretlen meggondolta magát, és megtartotta a titokzatos fotókat.
Liptai Claudiáról két évvel ezelőtt a nyuszis magazin közölt szexis fotósorozatot

Voksán Virág (28) azonban nem volt ilyen szerencsés. Tőle is egymillió forintot követeltek egykori barátja telefonjában található intim fotóiért és videóért, a playmate azonban nem fizetett, a fotók pedig felkerültek az internetre. Virág tanult az esetből, azt mondta, soha többé nem engedi senkinek, hogy ilyen helyzetben lefotózza.
forrás:blikk

Leave a Reply 878 megnézve, 1 alkalommal mai nap |