< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Halálfélelem lett úrrá Keresztes Ildikón

| Mobile | RSS

Halálfélelem lett úrrá Keresztes Ildikón

2011. augusztus 25. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Budapest – Le kellett állítani az X-Faktor 2011-es reklámfilmjének a forgatását Keresztes Ildikó (47) miatt, mivel a tehetségkutató női mentora pánikba esett.

Az énekesnő eddig soha nem érzett hasonlót, ezért a társai mellett őt is sokkolták a történtek. Történt ugyanis, hogy Ildikónak és mentortársainak egy modern helikopterrel kellett felszállniuk a forgatás kedvéért, ez azonban nem ment zökkenőmentesen. A vagány énekesnő – társai legnagyobb megdöbbenésére – hirtelen falfehér lett, halálfélelem lett úrrá rajta, ezért azonnal le kellett szállni a helikopterrel.

Az X-Faktor mentora szerint több hazai együttesnek kellene fellépnie
Keresztes Ildikó megunta az orrát

– Már a felszállásnál nyugtalan voltam. De nem mertem szólni, nehogy azt higgyék rólam a srácok, nem bírom a gyűrődést. De ez a kitartás nem tartott sokáig, és borzalmas halálfélelem lett úrrá rajtam, teljesen bepánikoltam, és szinte könyörögtem a pilótának, hogy szálljunk le. Borzasztó rossz érzés volt. Többször is repültem már, igaz, helikopteren még nem, de eddig ilyen problémám sosem volt. Szerencsére a fiúk résen voltak, és igyekeztek megnyugtatni – emlékezett vissza a szörnyű élményre Ildikó, akinek pánikrohama még mentortársát, Nagy Ferót is megijesztette.
A csapat. A felszálláskor is ideges volt Ildikó, de akkor még uralkodott magán. Mentortársai nyugtatgatták: Malek Miklós és Nagy Feró elöl, Geszti Péter mellette

– Szinte alig telt el néhány másodperc, és Ildi falfehér lett. Rögtön jeleztük is a stábnak, hogy azonnal le kell szállnunk. Közben persze mindannyian igyekeztünk megnyugtatni, ami szerencsére sikerült – árulta el a nemzet csótánya.

A kisfilm rendezője, Kovács Dániel Richárd szerint a legjobban megtervezett forgatókönyvbe is csúszhat homokszem.
Rosszul lett. Az énekesnő elsápadt és rosszul lett, ezért le kellett szállniuk a helikopterrel. Órákra leállt miatta a forgatás

– Az egész stáb nagyon megijedt, minden erőnkkel azon voltunk, hogy Ildikó állapota mihamarabb stabilizálódjon. Néhány órára le kellett állítanunk a forgatást, sőt még az is felmerült, hogy le kell fújnunk az egészet. Ildikó azonban, mint mindig, vérprofi volt, és ő maga vállalta, hogy újra nekirugaszkodik a felszállásnak, ami másodjára már sikeres volt – nyilatkozta lapunknak a rendező, aki az utóbbi évek egyik legdrágább televíziós promo kisfilmjét készítette el, amit az RTL Klub weboldalán tesz közzé csütörtökön 14 óra 55 perckor.
forrás:blikk.hu

Leave a Reply 247 megnézve, 1 alkalommal mai nap |