< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: Vasas-Ferencváros 2-0 a Puskás Stadion búcsúztatóján

| Mobile | RSS

Vasas-Ferencváros 2-0 a Puskás Stadion búcsúztatóján

2011. augusztus 29. | hozzászólás | Sport

A lebontás előtt álló “Népstadionban” rendezett utolsó bajnoki mérkőzésen a Vasas megszerezte első sikerét a továbbra is győzelem nélkül álló Ferencváros ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójában.

A vasárnapi “kettős rangadóra” – a két együttes All-Star csapatai 1-1-es döntetlent játszottak egymással – nagyjából háromezer szurkoló látogatott ki, pedig a szervezők azt szerették volna, hogy az elmúlt évtized legmagasabb bajnoki nézőszáma legyen a találkozón.

OTP Bank Liga, 7. forduló:
Vasas-Híd – Ferencváros 2-0 (1-0)
———————————
Puskás Ferenc Stadion, 3000 néző, v.: Szilasi
gólszerzők: Kovács G. (4.), Bárányos (69.)
sárga lap: Bakos (50.), Kovács G. (61.), Farkas B. (85.), illetve Maróti (50.), Felix (68.)

Vasas:
——
Ilizi – Kulcsár D., Gáspár, Kovács G., Sütő – Simek (Ferkó, 66.), Farkas B., Bárányos (Radványi, 87.), Arsic (Bakos, a szünetben) – Dajic, Simic

Ferencváros:
————
Jova – Fülöp N., Csizmadia, Otten, Sváb – Jovanovic (Felix, 55.), Júnior, Tóth B. (Somalia, 79.), Maróti, Rósa (Fito, 73.) – Oláh

Sem hangulatában, sem színvonalában nem idézte a régi, népstadionbeli kettős rangadókat a Vasas és a Ferencváros csatája. A két rossz formában lévő, nyeretlen gárda meccsén a Vasas hamar vezetést szerzett, s végig összeszedettebben futballozott az előrejátékban pontatlansága miatt veszélytelen Ferencvárosnál.

A második félidőben sem változott a játék, a zöld-fehérek csak erőlködtek, az angyalföldiek pedig tartották az eredményt. Bárányos szerencsés gólja pedig végleg eldöntötte a három pont sorsát.
forrás:stop.hu

Leave a Reply 391 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: