< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Használt étolajat újrahasznosítók társasága bukott le Kínában //該公司的廢油回收掉了下來,在中國

| Mobile | RSS

Használt étolajat újrahasznosítók társasága bukott le Kínában //該公司的廢油回收掉了下來,在中國

2011. szeptember 13. | hozzászólás | Életképek/bulvár

A kínai rendőrség őrizetbe vett 32 embert, akik a gyanú szerint törvénytelen úton gyártottak és értékesítettek újrahasznosított étolajat – adta hírül keddi közleményében a közbiztonsági minisztérium.

A tájékoztatás szerint a tartományokon átnyúló hálózat mintegy 100 tonna olajat gyártott már használt, az éttermek mögötti csatornákból kikotort, illetve vásárolt olajmaradékból.

A nyomozást a hatóságok azt követően kezdték meg, hogy márciusban állampolgári bejelentést kaptak, miszerint a kelet-kínai Csöcsiang (Zhejiang) tartomány Ninghaj (Ninghai) megyéjében néhányan felvásárolják a helyi éttermektől a maradék, használt étolajat.

A 14 tartományt érintő akcióban 32 embert vettek őrizetbe, amikor július közepén három tartományban rajtaütöttek nyolc földalatti helyszínen, köztük két gyártósoron. A közbiztonsági tárca közleménye hangsúlyozza, a káros, mérgező olaj gyártásának leleplezésekor fény derült a “kapzsi és lelkiismeretlen elkövetők” tevékenységének részleteire. A minisztérium egyben utal arra, hogy a jövőben folytatja az illegális főzőolajpiac felszámolását.

forrás:népszavaaonline

該公司的廢油回收掉了下來,在中國

中國警方拘留32人涉嫌非法製造和回收的食用油銷售 – 被告知週二的公安通信部。

即約100噸石油生產跨域網絡背後的餐館使用的信息渠道和購買 olajmaradékból疏浚。

調查開始後,當局在3月公民接到通知,中國東部浙江(浙江)省寧發(寧海),在當地的餐館,其餘部分縣購買,使用的烹調油。

在涉及32人的行動範圍被拘留14在七月中旬,當三省搜查eight地下地點,其中包括兩名生產線。溝通公安部還強調,有害,有毒的石油產量時揭發揭露“貪婪和不擇手段的犯罪者的活動細節。該部還指出,未來將繼續以消除非法食用油市場。

來源:népszavaaonline

Leave a Reply 288 megnézve, 2 alkalommal mai nap |