< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Morvai Krisztina a ‘bankárbűnözők’ ellen vonulna

| Mobile | RSS

Morvai Krisztina a ‘bankárbűnözők’ ellen vonulna

2011. szeptember 18. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Morvai Krisztina a ‘bankárbűnözők’ ellen vonulna

Néhány száz résztvevő jelent meg szombaton délután és este a budapesti Kossuth téren azon a tüntetésen, amelyet a Magyar Nemzeti Bizottság 2006 és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) szervezett az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésének ötödik évfordulója alkalmából.

Szép reményekkel kecsegtet bennünket a következő 2/3 győztese. Hajrá, fiúk, nélkületek nem lesz Orbán helyében Morvai!!
És valami Járai is ott sündörög a Vezír kerül!

Öt év után is Gyurcsány ellen: a Jobbik és a vármegyések pár száz aktivistája a Kossuth téren
MTI – Szigetváry Zsolt Az eseményen felszólalt Gaudi-Nagy Tamás, a Jobbik országgyűlési képviselője is, aki az öt évvel ezelőtti rendőri túlkapásokkal kapcsolatban az elszámoltatások hiányáról beszélt. Az ellenzéki politikus hangsúlyozta: a jelenlegi kormány a 2010-es választási kampányban az elszámoltatás ígéretével is kampányolt, azonban jelenleg “mintha már nem lenne nekik fontos”.

Morvai Krisztina, a Jobbik európai parlamenti képviselője beszédében arra kérte az embereket, hogy “vonulásos demonstrációkat szervezzenek a bankárbűnözők ellen”.

Lenhardt Balázs jobbikos országgyűlési képviselő pedig azt hangsúlyozta: ugyanúgy, mint 2006-ban, jelenleg sincs jogállam Magyarországon. Szerinte ezt bizonyítja az is, hogy a Jobbiknak nagyon kevés eszköze van a parlamenten belül is, mivel a kétharmados kormánytöbbség bármit megtehet, és “nem a nemzet érdekében” cselekszik.

A demonstráció résztvevői árpádsávos, jobbikos és nemzeti zászlókat lengettek, és gyakran skandálták az előzetes letartóztatásban lévő Budaházy György nevét is. A tüntetés békésen ért véget.
forrás:népszabadság

Leave a Reply 296 megnézve, 1 alkalommal mai nap |