< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Brutálisan megerőszakolta a csecsemőt

| Mobile | RSS

Brutálisan megerőszakolta a csecsemőt

2011. szeptember 23. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Wiesenbaden – Öt éve nyomoz a német szövetségi nyomozóiroda és az FBI a férfi után, aki 2005 környékén videóra vette, ahogy brutálisan megerőszakol egy csecsemőt.

A tettes digitálisan feljavított arcképe.
Az eset évekkel ezelőtt nagy közfelháborodást keltett, de a nyomozás nem jutott eredményre. A felvételt azonban sikerült annyira feljavítani, hogy a férfi arcáról nagyjából kivehető képet készítsenek. Ezen kívül a szobáról és az ott található tárgyakról is nyilvánosságra hozták a fotókat.

A videón a 25 és 40 év közötti férfi megerőszakol egy 3-9 hónapos csecsemőt.

A fürdőszobában vette fel tettét, amin jól látható, hogy a pelenkázó asztalon és a fürdőkád előtt a földön több alkalommal magáévá tette a néhány hónapos gyermeket. A felvétel hanggal együtt készült, így arra is fény derült, hogy a gyerek lány, Kimnek vagy Sophie-nak hívják, és hallható a tettes beszédhibája is. A rendőrség most a nyilvánosság segítségét kéri. Abban reménykednek, hogy a fenti információk alapján valaki felismeri a férfit.

A pedofil kezei – a német rendőrök azt remélik, hogy bármilyen nyom segít kézre keríteni az őrült gyermekkínzót

A férfi felesége nem esett teherbe, így addig erőszakoskodott lányával, mígnem teherbe ejtette
Fegyház jár a gyerekkínzásért
Borzalom! Gyerekek erőszakoltak gyerekeket!
Nem kizárt, hogy a kislányt ma is fogva tartja és rendszeresen bántalmazza a pedofil. A nyomozás sikere érdekében 5000 eurós nyomra vezetési díjat is felajánlottak annak, aki használható információval tud szolgálni a rendőrségnek.

forrás:blikk///Blikk-információ

Leave a Reply 525 megnézve, 1 alkalommal mai nap |