< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Havas visszatért a Heti hetesbe!

| Mobile | RSS

Havas visszatért a Heti hetesbe!

2011. szeptember 25. | hozzászólás | Életképek/bulvár

BUDAPEST – Visszatér a Heti hetesbe Havas Henrik! Az egykori rádióriportert, tévést és államtitkárt a hátsó ajtón csempészték be a műsor felvételére, hogy egykori kollégái még véletlenül se értesüljenek az érkezéséről. Teljes volt köztük a döbbenet.

– Ültem a helyemen, kinéztem balra, és a kamera mögött megpillantottam őt. Teljesen ledermedtem, csak annyit tudtam mondani, hogy helló – emlékezett viszsza Jáksó László, a Heti hetes műsorvezetője.

A Bagi-Nacsa páros ezúttal a Tanár urat figurázta ki
Havas szitkozódva védte Hernádit

Havas egyelőre csak nézőként ült be a stúdióba, de jövő héttől már beugró csapattag lesz.

– Henrik hívott fel egy héttel ezelőtt, hogy hiányzik neki Bajor Imre, meg az egész csapat. Az válaszoltam, hogy rettentően örülnék, ha visszatérne közénk, de tudnia kell, hogy a széke már nincs meg – mondta Ónodi György, a Heti Hetes főszerkesztője.

A Tanár úr olyan szerepet kap, mint Kern András, vagy Váncsa István. Ők mindig annak az álllandó szereplőnek a helyére ülnek le, aki éppen nem ér rá, vagy pihen.

– Biztos vagyok benne, hogy Havas nem anyagi megfontolásból szeretne újra nálunk szerepelni. A gázsink nem kimagasló, ráadásul a könyvei és a műsorai mellett egyáltalán nincs rászorulva a mi fizetésünkre. 1999-től 2004-ig alapember volt a Heti hetesben, egyszerűen visszahúzta a szíve – mondta Ónodi.
Újra itt! Havas pénteken megérkezik a Heti hetes felvételére

A főszerkesztő úgy véli, Havas mit sem változott az elmúlt években. – Ugyanaz a nagyképű, öntelt, flegma arcot szerepként viselő fickó ő, mint aki annak idején volt. A felvételen láthatta, hogy fel kell kötnie a nadrágját, mert most is kemények a beszélgetések, de ő nem hiszem, hogy megijedne. Vagy ha mégis, biztosan nem mutatja – nevette el magát a Heti hetes főnöke.

– Most térek vissza ötödször: kétszer rúgtak ki, kétszer pedig én untam meg a műsort – kommentálta viszszatérését a Vasárnapi Blikknek Havas Henrik.
forrás:blikk

Leave a Reply 326 megnézve, 1 alkalommal mai nap |