< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: A Rák kapja össze magát! – napi horoszkóp

| Mobile | RSS

A Rák kapja össze magát! – napi horoszkóp

2011. október 1. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Újabb hétvége – újabb lehetőség, hogy feltöldődjünk. Vagy éppen ne szalasszuk el a kínálkozó lehetőségeket. Hát csak rajta!

Napi horoszkóp
2011. október 1. szombat

Kos (márc.20.– ápr.19.)

Elemében érzi magát, magas energiaállapotban van, ezért a szokásosnál is jobban lázad mindenfajta korlátozás ellen. A szerelemben, kreatív tevékenységekben elsöprő sikereket arat, társasági életében senki sem tud ellenállni kisugárzásának. Üzleti ügyekben, vállalkozásával kapcsolatban azonban nagy – nagy meggondolatlanságokra hajlamos.

Bika (ápr. 20. –máj.20.)

Figyelme ma is inkább belső világa, otthona, családja felé fordul. A lakás átrendezése, barkácsolás ugyanolyan jó hatással van önre, mint az élet bonyolult kérdéseinek megtárgyalása szeretteivel. Nyugalmából csak váratlan, munkájával kapcsolatos telefonok, emailek zökkenthetik ki. Lazítson, majd ráér velük a jövő héten is foglalkozni.

Ikrek (máj.21. – jún.20.)

Barátaival végre helyreállt a béke, szerelmét vagy sikerült kiengesztelnie vagy pedig nagyon kellemes, új ismeretségeket köthet. Ma ellenállhatatlan hatást gyakorol a másik nemre, de ha már foglalt, ne tegye párját túl féltékennyé. Energiái szórását se vigye túlzásba, hiszen ami az előbb még inspiráló mozgékonyság volt, bármikor idegtépő tüsténkedésbe csaphat át.

Rák (jún.21. – júl. 22.)

A hét vége ellenére ragadja meg az útjába kerülő munkalehetőségeket, akár váratlan, alkalmi megbízásokról, akár rendszeres, hosszú távú feladatairól van szó. Barátai talán rossz néven veszik az elnapolt közös programokat, a családi béke is csak bonyolult zsonglőrmutatványok árán tartható fel, de a siker csak szervezés és vállalkozó szellem kérdése.

Oroszlán (júl.23. – aug.22.)

A mai nap önfeledt szórakozást, szerelmi hódításokat ígér. Kreatív, eredeti ötleteivel bárkit képes meghódítani, terveit könnyűszerrel elfogadják, csupán az a kérdés, hosszú távon is valóra váltja az önhöz fűzött várakozásokat. Ha munkatársak, üzletfelek társaságában kapcsolódik ki, tartson mértéket, ugyanis sokat árthat karrierjének, ha elszalad önnel a ló.

Szűz (aug.23. – szept.22.)

A mai nap folyamán elsősorban belső életével: ön és hozzátartozói lelki igényeivel, álmaival foglalkozzon. Ha megviselték az elmúlt időszak eseményei, csak az után kezdhet új fejezetet, ha lelki egyensúlya helyre állt és testileg is regenerálódott. El sem hiszi pl. milyen szoros kapcsolat van pénzügyei alakulása és érzelmi állapota között !

Mérleg (szept. 23. – okt.22.)

Párkapcsolatában és többi társas viszonyában továbbra is kötélen egyensúlyozik, csak most sokkal szórakoztatóbban teszi, mint eddig. Bár partnere túlzott szabadságigénye elbizonytalanította az utóbbi időben, most önön a sor, hogy szerezzen neki egy – két meglepetést. A barátokkal szervezett izgalmas, kreatív programok is javítanak kapcsolatukon.

Skorpió (okt. 23. – nov. 21.)

A hétvége ellenére elsősorban üzleti, szakmai ügyeire érdemes összpontosítania. Rukkoljon elő új ötleteivel, legyen spontán, egyszersmind bizonyítsa tudását is: így váratlan, új lehetőségek is kibontakozhatnak. Szűkebb környezetében azonban sok akadályra számíthat: közlekedés közben legyen óvatos, szomszédaival, ismerőseivel türelmes.

Nyilas (nov. 22 – dec.21.)

Fogékony hangulatban van, álmai, tervei inspirálják, ön pedig környezetét lelkesíti fel. A szerelemben is izgalmasabbnál izgalmasabb kalandok várják: egy addig baráti kapcsolat is vehet pikáns fordulatokat. Természetétől azonban egyébként sem idegenek a túlzások, ma pedig fokozottan hajlamos rájuk, amiből egészségi, anyagi problémák származhatnak.

Bak (dec.22. – jan.20.)

Ma kimondottan rossz néven veszi, ha környezete elvárásokkal bombázza. Miért is ne vonulhatna vissza: ha az utóbbi időben kissé elvesztette a fonalat, az álmaival, belső életével, erőforrásaival való foglalatosság segíthet ráhangolódni az új életszakasz feladataira. Partnere kissé zokon veheti, hogy nem rá figyel elsősorban: szánjon időt kettejükre is!

Vízöntő (jan.21. – febr.18.)

Barátai izgalmas kalandra hívják, telefonja folyamatosan cseng, a külvilág impulzusai feltüzelik. Csupa tettvágy és lelkesedés, a világért sem szeretne kimaradni semmi jóból. Szedelődzködjön hát, pörögje át a napot – de számítania kell hozzátartozói rosszallására is, ha lemondja a korábban megbeszélt közös programokat.

Halak (febr.19- márc.19.)

A mai nap akár új, az eddigieknél sikeresebb fejezetet is nyithat karrierjében. Üzleti szempontból sem jár rosszul, ha megragadja a ma útjába kerülő lehetőségeket. Haladását azonban különféle akadályok fékezhetik: pl. közlekedési dugók, körülményeskedő ismerősök, netán ön veszi fel túlságosan nehezen az elvárt tempót. Gyorsuljon fel, legyen határozott!
forrás:hiradó.hu

Leave a Reply 464 megnézve, 1 alkalommal mai nap |