< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: Éveken át kínozták a battonyai lányt Egy gödör lett a sírja

| Mobile | RSS

Éveken át kínozták a battonyai lányt Egy gödör lett a sírja

Éveken át kínozták a battonyai lányt
Egy gödör lett a sírja

Még a tapasztalt nyomozókat is elborzasztotta, milyen kegyetlenséggel ölték meg azt a 25 éves nőt, akinek holttestét még a hónap elején találták meg Battonyán. A megrázó történetről a rendőrök azt mondták, ez a magyar kriminalisztika egyik legkegyetlenebb bűncselekménye. A nőt a legkülönfélébb eszközökkel hónapokon át kínozták, holttestét pedig egy családi ház udvarán elásva találták meg. A fiatal nőt láncra verve tartották és éheztették is. Az eddigi adatok alapján kedvtelésből kegyetlenkedtek a fiatal nővel. Figyelem! Megrázó történet!

Kommandós akcióban, október elején fogták el Szegeden a kegyetlen gyilkossággal gyanúsított férfit. A nyomozók akkor még úgy hitték, egyedül ő felelős a 25 éves lány haláláért.

Egy egész asztalt beborítottak a kínzóeszközök: harapófogót, kötelet és elektromos sokkolót találtak a férfinél. A rendőrök szerint hónapokon át bántották a lányt, aki tavaly, 25 éves korában belehalt a folyamatos kínzásba.

„A tapasztalt nyomozó kollégáim sem emlékeznek az elmúlt évekből ilyen eszközökkel és ilyen brutális módon elkövetett életellenes bűncselekményre” – mondta Vargáné Szombati Andrea.

A rendőrök szerint a magyar kriminalisztika történetének legbrutálisabb bűncselekménye zajlott Battonyán, hónapokon keresztül. A legkülönbözőbb módokon, például árammal kínozták a fiatal nőt.

„Lefoglaltak a kollégáim egy izomstimulátort. Előfordult, hogy vízzel öntötték le és így kapcsolták rá ezt a készüléket.”

A rendőrök szerint csupán élvezetből kínozták.

„Pókereztek, a kártyajátéknak az volt a tétje, hogy a győztesnek jogában állt a sértettet bántalmazni” – mondta Tóth Csaba rendőr alezredes, bűnügyi osztályvezető.

A lány holttestét egy gödörben találták meg a nyomozók október 6-án. Még aznap elfogták a 35 éves férfit, akit a gyilkossággal gyanúsítottak. Kiderült, rajta kívül volt élettársa, egy 33 éves nő, és annak jelenlegi élettársa is gyanúsítható azzal, hogy hosszú ideig kegyetlenkedett a lánnyal.
forrás:rtlklub.hu

Leave a Reply 351 megnézve, 1 alkalommal mai nap |