< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Sajtótájékoztató Hódmezővásárhelyen készülnek az olimpiára Gyurtáék

| Mobile | RSS

Sajtótájékoztató Hódmezővásárhelyen készülnek az olimpiára Gyurtáék

2011. október 26. | hozzászólás | Közélet

Hódmezővásárhelyen készülnek az olimpiára Gyurtáék

A magyar úszósport több kiválósága is Hódmezővásárhelyen készül a következő világversenyekre. Gyurta Dániel, Gyurta Gergely, Szilágyi Liliána, Kiss Nikoletta és Kutasi Gergely egy hete edz a Gyarmati Dezső Sportuszodában. A felkészülésről az úszók, mestereik és a város polgármestere, Lázár János 2011. október 27-én, csütörtökön 12 órakor közös sajtótájékoztatót tart.

Ideális, nyugodt körülmények között jól tudunk dolgozni – így jellemzik a mesteredzők a hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszodában egy hete zajló felkészülést. Kovácshegyi Ferenc és Széles Sándor irányításával Gyurta Dániel kétszeres világbajnok, olimpiai ezüstérmes, Gyurta Gergely ifjúsági Európa-bajnok, rövidpályás VB bronzérmes, Szilágyi Liliána ifjúsági EB ezüstérmes – aki Gyarmati Dezső unokája -, Kiss Nikoletta EYOF aranyérmes, valamint Kutasi Gergely hosszútávúszó, EB váltóverseny 5. helyezettje készül az alföldi városban.

2011. október 27-én 12 órakor a felkészülésről az úszók, mestereik és Lázár János polgármester közös sajtótájékoztatót tartanak.

Helyszín: Gyarmati Dezső Sportuszoda (Hódmezővásárhely, Ady Endre utca 1.).

Tisztelettel:

Göbl Vilmos

Sajtóreferens

Hódmezővásárhely

Megyei Jogú Város

Polgármesteri Hivatal

Leave a Reply 350 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: