< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: Erdei Zsolt Tavoris Clouddal bokszolhat az év végén

| Mobile | RSS

Erdei Zsolt Tavoris Clouddal bokszolhat az év végén

2011. október 29. | hozzászólás | Sport

Erdei Zsolt Tavoris Clouddal bokszolhat az év végén Erdei Zsolt korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú profi ökölvívó-világbajnok elfogadta a Showtime televízió által kínált lehetőséget, és igent mondott egy Tavoris Cloud elleni, december 31-i IBF-világbajnoki címmérkőzésre – tájékoztatta Christof Hawerkamp, a magyar öklöző menedzsere a sport1tv.hu oldalt.

A tengerentúli csatorna azt szeretné, ha szilveszterkor – illetve magyar idő szerint már 2012. január 1-jén – csapna össze “Madár” és a félnehézsúlyú címvédő amerikai Tavoris Cloud a Nemzetközi Bokszföderáció koronájáért. Cloud egyelőre nem foglalt állást a kérdésben, de a honlap információja szerint ő is hajlik az ajánlatra.
“Ez volt az álmom, mindenképpen világbajnoki címmérkőzést akartam bokszolni. Cloudot már többször is láttam, erős, mint a bivaly” – mondta reménybeli riválisáról Erdei Zsolt.
Clouddal nem Madárnak és a Lou DiBella vezette amerikai menedzsmentnek kell megállapodnia, hanem a Showtime-nak. Ha minden a tervek szerint alakul, és Cloud is igent mond, akkor Erdei a közelmúltban elkezdett felkészülése utolsó szakaszát már az Egyesült Államokban végzi, méghozzá edzője, Fritz Sdunek irányítása mellett.
A 37 éves Erdei profiként 33 mérkőzésen maradt veretlen.
forrás:hír3.hu

Leave a Reply 283 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: