< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: Vona Gábor: Ha nem tetszik a rendszer, irány a börtön!

| Mobile | RSS

Vona Gábor: Ha nem tetszik a rendszer, irány a börtön!

A Jobbik elnöke szerint pártja magasan a rendszer felett áll, folyamatosan erősödik, de politikailag felnőtté, éretté kell válnia, mert hamarosan vezetnie kell az országot.

Vona Gábor a Jobbik szombati országos kongresszusán azt mondta, hogy két pártakadémiát szeretne létrehozni. Egyet a jelenlegi küldötteknek, a másikat pedig a legtehetségesebb fiataloknak, akik “az ország vezetésére születtek” – őket ösztöndíjakkal támogatnák, a legjobb oktatókkal képeznék.

“Nagyon komoly titkosszolgálati erőkkel” kell megküzdenie, amikor a gárda egységét helyre akarja állítani, pedig “az országnak egyre inkább szüksége lesz” a Magyar Gárdára és a pártra is – mondta.

“Olyan helyzetet kell teremteni (…) – magyarnak, cigánynak egyaránt, – hogy aki nem a munka, a törvény és az oktatás világában képzeli el a helyzetét, annak két választása legyen: vagy a börtön, vagy az ország elhagyása” – fogalmazott.
forrás:stop.hu

Leave a Reply 308 megnézve, 1 alkalommal mai nap |