< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Békéscsaba, akkor kolbászfesztivál+ fotósorozattal

| Mobile | RSS

Békéscsaba, akkor kolbászfesztivál+ fotósorozattal

2011. október 30. | 4 hozzászólás | Közélet

Az ország egyik legkiemelkedőbb kulturális eseményén volt jelen szerkesztőségünk. E kijelentéssel egyetértett Bodrogi Gyula s Balázsovits Lajos színművészek, akik egyben a zsűri tagjai voltak.

Bodrogi művész úrnak nagyon tetszett a látvány, s a parázs hangulat.. parádésnak s lüktetőnek érezte az eseményeket, majd így folytatta: – sajnos nem tudok tovább maradni, mivel a színházi feladataim elszólítanak.

Balázsovits lajost meglepetésként érte, hogy felkérték a zsűribe, ám megsúgta, a barátja a szervező, majd koccintottunk erre a kiváló rendezvényre.

A beszélgetésünket egy tapsvihar szakította félbe, mivel megjelent Fási Ádám a Joli Joker.

A Csabatáj ZRT vezérigazgatójával Végh Lászlóval beszélgettünk a nemzetközi rendezvényről. A cég standján étvágygerjesztő füstöltáruk, édességek s minden ami szemnek szájnak ingere volt látható! Szerényen közölte: – ő is benne van- volt az első csabai kolbászfesztivál megszervezésében. Na erre koccintottunk! A cégeinél több mint 200 főt alkalmaz! Úgy tapasztaltam az ebédnél, a munkatársai nagyon kedvelik a vezérigazgatót.

A sült kolbász finom, zamatos erotikus ízvilága a szegedi ízeket hozta vissza a számba. Csipősége vidámságra késztette a kóstolót. Erre az ízre, még jó pár év múlva is emlékezni fogok: – jelentette ki Balázsovits Lajos a zsűriből.


-oil-

Leave a Reply 808 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: