< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Homoszexuális pap látogatta meg Stohl Andrást?

| Mobile | RSS

Homoszexuális pap látogatta meg Stohl Andrást?

2011. november 13. | 45 hozzászólás | Életképek/bulvár

“Két percet kértem, hogy adjanak nekem vele”

Fodor Krisztián megpróbált lelket önteni a Kozma utcai börtönben raboskodó Stohl Andrásba, ezért megadták neki az engedélyt, hogy meglátogassa a rácsok mögött az RTL sztárját. De vajon mit mondott a műsorvezetőnek? És a missziós valójában a férfiakat szereti? Minden kiderült.

Fodor Krisztián missziós lesz Hajdú Péter egyik vendége a vasárnap este műsorra kerülő Frizbiben. Az atya akkor lett ismert, amikor az egyik bulvárlap megszellőztette, hogy bent járt a börtönben Stohl Andrásnál, ráadásul pózolós képet is találtak róla a homoszexuálisok egyik párkereső oldalán. A TV2 kamerái előtt a missziós mindenről vallott.

– Eredetileg nem Stohl András miatt mentem a Kozma utcai börtönbe. A Haitiről készített felvételeimet szerettem volna bemutatni, és akkor tudtam meg, hogy Stohl is ott van. Két percet kértem, hogy adjanak nekem vele. Ezt megadták nekem. Elmondtam Bucinak, hogy az emberek szeretik őt, visszavárják, és szükségük van rá. Apró szórólapokat adtam neki, amiken imádságok és gondolatok olvashatók. Mondtam neki, hogy imádkozni fogok érte. Ez egy három-négy perces beszélgetés volt – mesélte a Frizbi felvételén Fodor Krisztián, aki a műsorvezető kérdésére, hogy a férfiakat szereti-e, határozott nemmel válaszolt.

– Soha, egyetlen egyszer sem fordult elő velem ilyesmi. A nőket szeretem, nem vagyok homoszexuális. Ez egy rágalom! A mai modern technika lehetővé teszi, hogy bárki bármilyen fényképet kreálni tudjon. Valaki a rossz híremet akarja kelteni, biztos vagyok benne, hogy valaki olyan, aki ismer engem – folytatta a missziós, aki ezután határozottan visszautasította Stohl ügyvédjének, dr. Ruttner Györgynek azon kijelentését, miszerint zaklatja védencét.
forrás:stop.hu

Leave a Reply 13889 megnézve, 1 alkalommal mai nap |