< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: Leértékelték a franciákat Bővebben a mai Magyar Hírlapban

| Mobile | RSS

Leértékelték a franciákat Bővebben a mai Magyar Hírlapban

2011. november 17. | hozzászólás | Sport

Pokoli csoport lehet az Európa-bajnokságban
Spanyolország, Németország, Portugália és Franciaország – nem rossz névsor a futballban. Mégis megtörténhet, hogy ez a négy nagy csapat egy csoportba kerül a jövő évi Európa-bajnokságon.

Az említett csapatok ugyanis más-más kalapokba lettek besorolva. A keddi pótselejtező visszavágón a bosnyákokat 6–2-re kiütő Portugália például a harmadikba. Az 1998-as világbajnok Franciaország még nehezebb helyzetbe került az elmúlt évek kudarcai miatt – Dánia, Írország és Csehország mellett a negyedik kalapba került. A négycsapatos csoportokat december másodikán sorsolják ki. Guus Hiddink lemondott leendő ellenfelünk, Törökország szövetségi kapitányi posztjáról.

Dél-Amerikában nem csak készülnek, már játsszák a világbajnoki selejtezőket. A forduló rangadóján Argentína legyőzte Kolumbiát, az első gólt Messi szerezte. A nap másik kiemelkedő meccsén Chile 2–0-ra megverte Paraguayt, utóbbi csak négy pontot szerzett az eddigi négy fordulóban.
Európa-bajnokság, sorsolási kiemelés: 1-es kalap: Lengyelország (a rendező jogán), Ukrajna (a rendező jogán), Spanyolország (címvédő), Hollandia, 2-es kalap: Németország, Olaszország, Anglia, Oroszország, 3-as kalap: Horvátország, Görögország, Svédország, Portugália, 4-es kalap: Dánia, Franciaország, Írország, Csehország
MG
forrás:magyar hirlap.hu

Leave a Reply 387 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: