< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Kirúgják a Csillag Születik zsűrijét

| Mobile | RSS

Kirúgják a Csillag Születik zsűrijét

2011. november 20. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Kirúgják a Csillag Születik zsűrijét

Menesztette az RTL Klub a Csillag születik teljes zsűrijét. A Vasárnapi Blikk értesülései szerint a jövőre újrainduló tehetségkutatóban már nem kap helyet Hernádi Judit, Szirtes Tamás és Fáy Miklós sem.

A negyedik szériában új ítészek mondanak majd véleményt a csillagjelöltek produkcióiról. „A döntést nem személyes vagy szakmai ellentét motiválta. A zsűri jól végezte a munkáját, ha nem így lett volna, akkor már a Csillag születik harmadik részében elköszöntek volna tőlük. De egy műsornak időnként szüksége van a vérfrissítésre” – mondta egy, a csatornához közel álló forrásunk.

Tavasszal jön a Csillag születik 3.
Lilu lesz Ördög Nóri műsorvezető társa

Úgy tudjuk, hogy a zsűricseréről még magukat az érintetteket sem tájékoztatták, csak a tévéből értesültek arról, hogy lesz új Csillag születik. „Egyelőre keresik, hogy kik foglalhatják el a megüresedő székeket. Elképzelések már vannak, de konkrét nevek, szerződések még nincsenek. Nem könnyű ebben az országban négy megfelelő embert találni” – magyarázta névtelenséget kérő szakértőnk. Ráadásul eltérő karaktereknek kell lenniük.

Hernádi volt az érzékeny lelkű, anyáskodó szeretettel fordult a versenyzők felé. Fáy Miklós játszotta a gonosz szerepét, László Attila rokonai a győzelem pillanatában még meg is köszönték neki a piszkálódásait. Vele ellentétben a Madách Színház igazgatója mindig úriemberként, szigorúan szakmai alapon ítélte meg a produkciókat. Szirtes Tamás nem kívánt nyilatkozni az ügyben, és lapzártánkig Fáy Miklós kritikus sem reagált a megkeresésünkre.
Fáy Miklós (balról), Hernádi Judit és Szirtes Tamás is búcsúzik a Csillag Születiktől.

Az RTL Klubnál nem ez az első váratlan húzás. 2007. november 3-án, amikor elindult az első széria, és felelevenítették a régi Ki Mit Tud?-ok műfaját, még Fábry Sándor, Náray Tamás, Keleti Andrea és Falusi Mariann ültek a zsűri asztalánál. Őket egyetlen szezon után ejtették, míg a legutóbbi zsűri két sorozatot is átvészelt már.

A zsűricserével az RTL Klub egyben felkészül a keménynek ígérkező tavaszra: a TV2 minden bizonnyal jövőre elindítja a Megasztár 6-ik részét, és ebben a produkcióban visszatérhet a hat hónapja csendes pihenőt tartó Liptai Claudia. A Megasztár tavaly csak nehezen bírta tartani a versenyt az X-Faktorral, azonban a valamivel gyengébben teljesítő Csillag születik ellen lehet esélye a TV2 műsorának. Ha a konkurencia Claudiával támad, akkor minden lehetséges fegyvert be kell vetni „ellene”. A Megasztárban is lecserélték a zsűrit: Friderikuszék helyett Falusi Mariann, Bereczki Zoltán és valószínűleg Bochkor Gábor osztja majd a jó tanácsokat.

A zsűritagság jól fizető munka, a készenlé­tért pár millió forintos gázsi jár. Igaz, ők mind jól kereső emberek, akik nem függenek a produkciótól. A jelek szerint a produkció sem tőlük. Az RTL Klub nem kommentálta információnkat.
VB-információ
forrás:blikk.hu

Leave a Reply 424 megnézve, 1 alkalommal mai nap |