< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: LMP: a fideszes politikusok a luxusra továbbra sem sajnálják a pénzt

| Mobile | RSS

LMP: a fideszes politikusok a luxusra továbbra sem sajnálják a pénzt

2011. december 6. | hozzászólás | Életképek/bulvár

LMP: a fideszes politikusok a luxusra továbbra sem sajnálják a pénzt Az LMP szerint a Fidesz politikusai a luxusra továbbra sem sajnálják a pénzt, miközben az általuk vezetett önkormányzatok sokszor már alapvető közszolgáltatásokat sem képesek nyújtani – mondta az MTI-nek Schiffer András. A politikus arra reagált, hogy tizenkét megyei közgyűlési elnök november végén az Azori-szigetekre utazott az Európai Régiók Gyűlésére (AER), ahol a Páneurópai Roma Stratégia elfogadásáról döntöttek.

A frakcióvezető úgy fogalmazott, hogy az út szervesen illeszkedik a “nemzeti cinizmus politikájába”, mert a Fidesz pontosan ott folytatja, ahol a szocialista kormányok abbahagyták. Szavai szerint a “fideszes arcátlanságra jellemző”, hogy ha az önkormányzati vezetők néhány napra össze akartak jönni, akkor ezt belföldön is megtehették volna, így segítve a falusi turizmust.
A politikus, aki Orbán Viktor 1994-es szavait idézte, miszerint “szegény ország kormánya ne urizáljon”, egyúttal különösen pofátlannak nevezte, hogy miközben az elmúlt húsz év politikai elitje “egymás nyomorába zárta a romákat és nem romákat”, a sokszor már fizetésképtelen önkormányzatok vezetői egy luxusutazáson tanácskoznak a problémáról.
Végül azt mondta, reméli, hogy a résztvevők a luxusnyaralás költségeit felajánlják a saját iskoláik fűtésére.

forrás:hiír3.hu

Leave a Reply 233 megnézve, 1 alkalommal mai nap |